De pe terasă, la un pahar de vin, de pe malul mării, de pe o barcă, dintr-un tufiș plin cu flori, una mai roz ca alta, de peste tot s-a pozat vedeta, postând apoi pe Instagram imagini și filmulețe.

#island#nature#wildlife

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

”Aici nu se vine cu elicopterul la club, dar e frumos!”, comentează Andreea Bănică la una dintre înregistrările postate, una din Mikonos, făcând referire la felul în care s-au distrat românii cu bani, pe litoralul ”de fițe” din România.

Una dintre cele mai apreciate postări e una în care ea și soțul imaginează o inimă, pe care o conturează cu degetele, în aer. Peste 4.000 de oameni n-au putut rămâne indiferenți și au apreciat postarea. Nu e puțin lucru să fii atât de îndrăgostit după peste 20 de ani de relație!

Însă de departe favoritele fanilor sunt fotografiile în care Andreea Bănică, mamă a doi copii, e fotografiată în costum de baie, pozând pe o barcă.

”O sirena superbă!!!”, îi scrie cineva. Același substantiv laudativ la adresa ei e folosit și de altcineva: ”Woooow,ce sirena perfecta…”.

Andreea Banica in GreciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Copiii divei nu apar în imagini, așa că, cel mai probabil, Andreea și soțul ei au ales să petreacă o mini-lună de miere, doar ei doi.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bănică, dezvăluire emoționantă: „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Citește și: