Chiar dacă este, fără îndoială, o femeie femeie frumoasă, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea, artista se gândește, totuși, să apeleze la ajutorul medicului estetician în viitorul apropiat.

Andreea Bănică a fost acuzată de nenumărate ori de faptul că a apelat la medicul estetician pentru a păcăli trecerea timpului, însă de fiecare dată a negat acest lucru. Mai mult decât atât, s-a declarat a fi împotriva intervențiilor chirurgicale și a mizat pe frumusețea naturală de fiecare dată.

Iată că timpul a trecut, iar convingerile îndrăgitei soliste s-au schimbat puțin. Andreea a anunțat pe Instagram că ia în calcul două intervenții estetice.

Solista a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit buze mai voluminoase, iar prima intervenție va rezolva acest aspect. A doua procedură pe care vrea să o facă este cea de ridicare a sânilor.

“Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni, pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică, despre secretul tenului impecabil

Secretul tenului și al corpului frumos cu care Andreea Bănică se mândrește este atenția, spune chiar ea. Vedeta are grijă ca tot ce consumă să fie produse sănătoase și de calitate. Ea îndeamnă pe toată lumea să se hidrateze și să mânănce multe legume și fructe.

„Pielea noastră, în general, are nevoie de multă îngrijire și hidratare. Pentru strălucirea pielii vă recomand să beți multă apă, deși recunosc că eu nu prea reușesc să fac asta. Multe fructe, legume din care să vă luați vitamine și nu uitați să fiți mai optimiste, mai pozitive, mai bune și tolerante cu cei din jur, pentru că atunci când avem un suflet frumos, suntem frumoase și pe exterior”, scria Andreea Bănică, pe blogul personal.

Vezi și Andreea Bănică trebuie să poarte sutien și când doarme, la cererea medicului: ”Groaznic!”

Citește și:

Lucian Viziru a luat o decizie drastică, după ce a trecut printr-o încercare cumplită, fiind suspect de infarct

Brigitte Bardot nu vrea să se vaccineze împotriva COVID-19. Cum și-a motivat decizia?