Frumoasa cântăreață demonstrează acest lucru și prin pozele pe care le postează frecvent pe rețelele de socializare. Andreea este toată un zâmbet de fiecare dată când apare în imagini alături de soțul ei și de copiii lor. Recent, în familia ei a fost fericire mare pentru că Noah, fiul ei „s-a făcut băiat mare” și a împlinit vârsta de un an, însă, potrivit artistei, micuțul este foarte cuminte.

Citește și: Fostul soț al lui Meghan Markle seamănă perfect cu prințul Harry. Regizorul vrea să facă un film despre relația actriței cu roșcovanul

Băiețelul seamănă mai mult cu Lucian

24129948_10155398425529753_2409324105369256254_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Însă, în timp ce fetița seamănă perfect cu Andreea, băiețelul, căruia i-au tăiat moțul, seamănă acum mai mult cu tatăl lui, Lucian. Acest lucru se poate observa ușor  și în fotografiile recente pe care le-a postat pe Instagram, realizate la parada de 1 decembrie.

„Un anișor, cu multe bucurii, cu multe evoluții, cu zâmbete la fiecare gest făcut de el. De când l-am născut, viața noastră s-a schimbat mult. Nu am mai avut timp prea mult de mine, de prietene. Alerg într-un suflet spre casă de oriunde aș fi, ca să fiu cât mai mult timp lângă copiii mei”, a scris Andreea pe blogul ei.

Citește și: