Concret, a celor care au câini și care ”uită” să strângă după aceștia. Recent, cântăreața, mamă a doi copii, a răbufnit la adresa acestora pe rețelele de socializare, după ce a călcat într-un… ”noroc”.

Departe de a se bucura sau a privi cu haz situația, mai cu seamă că avea încălțămintea nouă, Andreea Bănică s-a pornit: ”Eram și eu fericită cu copilul în parc și am călcat într-un c****.

Măi fraților, băi, nu vă mai lăsați câinii așa, luați pungă, măturică, ceva, orice, și adunați-va rahații.

Mi-am luat converși noi și am călcat în c***. Superb! Priviți și voi! Ce se întâmplă la locul de joacă și nu numai!!! Nu ai cum!

Ce nervi am, oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce pot să mai spun? Sunt fără cuvinte…

Pe de altă parte, facem fițe în hoteluri și restaurante, însă umblăm prin rahați! Doamnă, sunteți un exemplu, zău!”, a spus Andreea Bănică, făcând referire la o femeie care nu făcea deloc cinste posesorilor de patrupede.

banica-in-parcSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Mi se pare ireal, este de bun simț”, a mai spus vedeta extrem de deranjată de cele întâmplate.

Profund revoltată, Andreea Bănică a postat totul pe Instagram, pentru a-i face de rușine pe cei care au aceste obiceiuri, ce nu ne fac deloc cinste, ca neam.

Haz de necaz

După ce s-a enervat la culme din cauza celor care ”uită” să strângă în urma animalelor lor de companie, Andreea Bănică s-a amuzat pe seama acestui fapt, spunând despre copilul ei că este fericit, pentru că este încă curat, sugerând că urmează să treacă și el prin ce a trecut mama lui.

Vedeta amintește că și ea are câine, dar că întotdeauna are pungă la ea, pentru a nu-i deranja pe cei din jur. ”Sunt iubitoare de animale, am animale acasă!”, mai spune ea, arătându-le obrazul celor care nu procedează la fel.

Vezi și Andreea Bănică s-a filmat complet nemachiată, cu pete și cearcăne. Unii fani sunt răi de-a dreptul, dar cântăreața merită toate aplauzele pentru atitudinea ei!

Citește și:

EXCLUSIV Cu ce se ocupă fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc. David are 17 ani și e leit tatăl lui: „Încercăm să-i acordăm independența de care are nevoie”

Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”