Într-un interviu acordat Ciao, Andreea Bănică a mărturisit că nu ține vreo dietă dată de vreun nutriționist, așa cum procedează multe vedete de la noi, ci face tot posibilul să se încadreze în 1.200 de calorii pe zi.

”Am meniu de 1200 calorii pe zi, nu am dietă de la nutriționist. Nu am timp să stau să îmi gătesc, desi mi–aș dori foarte tare. Am mâncarea la dispoziție (o primește, printr-o firmă, acasă – n.r.) și atunci o iau cu mine unde plec. Și acum o am în mașină.

Atunci când mi se face poftă de dulce, mai iau câte o linguriță de dulceață fără zahăr. În weekend îmi fac și eu de cap o dată, așa la prânz. Cam acesta e meniul meu. Mi-am impus multe, vreau să arăt bine”, a declarat ea.

Acest tip de alimentație o ajută slăbească puțin, dar mai cu seamă să s emențină în formă. ”Nu știu dacă am slăbit mult, m-am modelat mai mult. Am slăbit, dar nu foarte tare”, a spus ea, semn că își face timp și pentru sală.

Întrebată dacă are operații estetice, mai cu seamă că așa se comentează pe conturile ei de socializare, vedeta a replicat: ”Ei, s-ar vedea lucrurile astea, nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. 

Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente, cum pot și când am timp, tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Daca m-aș opera, aș spune “am făcut asta”.

Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”.

Vedeta a mărturisit că nu de anestezie se teme, ci de altceva. ”Nu asta, mi-e frică de dureri și de recuperare și nu știu dacă pot să trec prin lucrurile astea. Am auzit foarte multe femei care mi-au zis cum a fost după operația de sâni…. și să bag un corp străin în mine….

Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii. Pielea nu mai e fermă, oricât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!

Când voi face o operație… voi zice… nu am nici o problemă cu asta”, a mai spus ea.

spune-ca-nu-are-interventie-decat-la-nasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Vezi și Andreea Bănică, prima declarație după operația suferită: ”Nu aș fi vrut s-o fac vreodată”. Cum arată vedeta acum. A scăpat, fără să vrea, și un porumbel!

Se îmbracă și de la second hand

Fără false pudori, Andreea Bănică a spus și care sunt cel mai ieftin și cel mai scump articol din garderobă. ”Unul de la second-hand, pe care nu stiu cât am dat, 30-40 lei. Este vorba despre o cămășuță” – acesta este cel mai ieftin.

La polul opus sunt accesoriile de până la 5.000 de euro. ”Cel mai scump? Nu stiu, poate să fie o poșetă, un pantof… asta cred că e cea mai scumpă poșetă a mea (cea pe care o purta la evenimentul la care a fost prezentă – n.r.). 

Mai am una la fel ca asta. Așadar, până în 5000 și ceva de euro. Pe aceasta am dat 5300 de dolari, în America, anul trecut”, a recunoscut cântăreața.

Citește și:

Theo Rose a atras toate privirile la un eveniment monden. Detaliul care i-a făcut pe toți să râdă în hohote: „Cam doamnă”

Ce spune soția lui Christian Sabbagh despre ordinul de protecție: „Sper că am lămurit acest aspect”