„Așa cum am mai spus de câteva ori, nu pot să beau apă plată. Știu că apa nu are gust, dar chiar și așa insipidă, eu nu pot să o consum. Dacă beau apă, am senzația că îmi e rău. Știu cât de importantă este hidratarea pentru organism, așa că încerc să suplinesc absența apei din organism. În timpul sarcinii, am avut mare noroc că a fost sezonul pepenilor și mâncam foarte mult pentru a mă hidrata. Când mergeam la concerte, opream mașina peste tot pe unde vedeam pepeni și făceam plinul! Acum folosesc o altă metodă, la fel de naturală și benefică organismului: beau apă cu sirop de cătină. Dacă nu pot bea apă completez cu un astfel de siropel, ca să mă mint, oarecum. Decât să beau sucuri din comerț, care au foarte mult zahăr, prefer să beau ceva natural. Pun siropul în apă și beau 2-3 sticle pe zi. Am un prieten foarte bun la Târgu Jiu care îmi aduce destul de des siropul de cătină, preparat chiar de el. Am mare încredere în acest sirop și îi dau chiar și Sofiei”, a declara Andreea pe blogul ei.

Citește și: Cum arată și ce face Shannen Doherty, Brenda din  ”Beverly Hills 90210”, la două luni după ce s-a vindecat de cancer. Ce frumoasă e!

Cătina are numeroase beneficii pentru organism

Frumoasa artistă a declarat că înainte să înceapă să consume cătina în cantitate așa mare, mai întâi s-a interesat de beneficiile pe care le are asupra organismului.

Foarte multe persoane nu au auzit de acest fruct, însă este păcat, mai ales având în vedere faptul că este un remediu natural aflat la îndemâna oricui, fiind unul dintre principalele ingrediente folosite în medicina naturistă.(…)Cătina conține aportul de vitamine, nutrienți, minerale și fibre care îi sunt necesare organismului nostru pentru a putea funcționa optim. De asemenea, ea este bogată în antioxidanți naturali și uleiuri esențiale care sunt foarte greu de găsit în stare naturală în alte alimente”, mai scris Andreea.

Sursă: /andreeabanica.com

 

Citește și: