Frumoasa cântăreață a încercat o schimbare de look de care fanii nu par foarte încântați. Vedeta și-a șocat fanii cu imaginile pe care le-a postat în ultima vreme pe contul ei de Instagram, fiind de nerecunoscut. Pe lângă faptul că Andreea a slăbit foarte tare, prietenii virtuali o întreabă dacă a apelat la operații estetice, pentru că pare că a exagerat cu ele. Artista este acuzată că și-a mărit prea mult buzele și că ar fi intervenit și la nivelul pomeților.

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de sănătate ale fiicei ei: „Ne-am panicat și am fugit direct la spital”

Andreea Bănică susține că doar și-a schimbat machiajul

 

Andreea Bănică și-a șocat fanii cu ultimele imagini și au reacționat dur: „Păpușă de plastic...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Ești de nerecunoscut”, „Look-ul ăsta e fain, ca și culori execuție, dar nu-mi place pe tine. Te înăsprește și te apropii mult de stilul Drăgușancei . Adică păpușă de plastic. Tu poți mai mult”,  „Mai frumoasă erai naturală”, „Ești superbă, arăți minunat, însă ai mare grijă cu buzele, deja sunt prea mari și in loc să arăți mai bine, o dai în extrema cealaltă. Cred că ar trebui să te oprești și doar să te joci cu machiajul”, „Jur că nu te-am recunoscut”, „Ceva nu-i în regulă, parca nu ești tu, buze prea mari, obraji prea supți sper ca nu te-a lovit vreo idee „draguslancă”,  „Reparații faciale pot fi mai multe și nu neapărat implică operația , de exemplu,  botoxul poate schimba fizionomia unei persoane, pe când un simplu machiaj nu, fie el oricât de sofisticat. Nu crezi totuși că te aperi un pic prea mult ! E dreptul tău în fond să faci orice schimbare vrei”, „Arăți super, dar parcă nu mai semeni cu Andreea pe care o știm cu toții”, „Înțeleg că ai slăbit, dar cum se face că slăbind ți s- au mărit buzele?”, au fost câteva dintre comentarile faniilor.

Cântăreața a ținut să se apere, precizând că arată diferit datorită machiajului, ci nu a apelat la operații estetice, pentru că soțului ei, Lucian, nu îi plac „femeile operate”.

“Dar nu mi-am schimbat look-ul…Într-adevăr, mă îngrijesc cum trebuie să facă orice femeie indiferent ce meserie are. Muncesc și este normal să mă aranjez mereu! După ce am născut, am avut un pic de pauză, acum mi-am reintrat în rol! Cânt, prezint emisiuni, pozez etc. Dacă te iei după toate frustratele care spun că am o sută de operații…e fix problema ta. Te anunț că soțului meu nu îi plac “operatele” deci…stai liniștit”, i-a răspuns Andreea Bănică unui fan, spunând apoi: „Gura lumii…nu o astupi cu nimic, nici dacă esti perfectă! Însă, ne putem feri de astfel de grohăieli”, a spus Andreea.

 

Citește și: