În aşteptarea concertelor, Andreea Bănică respectă cu sfinţenie toate regulile impuse. Artista are convingerea că asta a ajutat-o să ţină boala la distanţă, chiar dacă are contact cu destulă lume.

Ba mai mult, le impune aceeași disciplină și copiilor săi. Dacă Noah e deocamdată pre mic pentru vaccin, Sofia, la cei 13 ani ai săi, intră în categoria celor care pot primi vaccinul.

Zis și făcut, a împărășit chiar vedeta. „Ne-am vaccinat toţi, inclusiv Sofia. Suntem foarte cuminţi şi ascultători, niciunul nu a avut Covid. Ne-a ţinut departe pentru că ne-am protejat.

Sofia e înnebunită, avea mâinile praf de la prea mult dezinfectant. Această perioadă cu siguranţă o să-i marcheze toată viaţa”, a spus vedeta pentru Impact. Andreea Bănică însăși, trecută de 40 de ani, și-a administrat recent doza ”booster” și nu a făcut deloc un secret din asta.

Artista recunoaşte că îi lipsesc concertele şi că abia a reuşit să prindă un angajament pentru anul viitor, în ciuda notorietății sale și a faptului că susține show-uri complexe și complete, cu muzică și coregrafie, cu mulți dansatori.

„Tocmai m-a anunţat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor.

A fost un an foarte prost pentru toţi, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susţinută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine’, a declarat Andreea Bănică.

Vezi și Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus: ”Mi s-a făcut testare subcutanată direct cu vaccinul”

Citește și:

Romina Power, mesaj sfâșietor și disperat pentru fiica ei dispărută: „Dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată…”

Tradiția bizară respectată cu sfințenie de regină, de Crăciun. Kate Middleton va roși toată!