Artista care a împlinit 40 de ani este, fără îndoială, o femeie frumoasă, nu doar pentru vârsta ei. Tocmai de aceea este cu atât mai greu de înțeles de ce a apelat la astfel de trucuri.

Andreea Bănică a postat pe Instagram o fotografie din mașină, în care-și anunță participarea la emisiunea lui Cătălin Măruță. Însă nu mesajul a fost cel care a atras atenția, ci fotografia ei, una în care buzele îi sunt complet schimbate.

 

View this post on Instagram

 

Ne vedem la Maruta 16.00-16.30 ?♥️♥️♥️

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on


”Ce ți-ai făcut la buze?”, o întreabă fără niciun fel de introducere un fan. Altcineva întreabă scurt și cuprinzător: ”@iamandreeabanica, de ce?”, referindu-se tot la intervenția suferită de artistă.

”Ce ți-ai făcut la buze??? Exagerat!!”, punctează altcineva, semn că schimbarea e una care nu trece neobservată.

Un fan încearcă o explicație împăciuitoare pentru toată lumea, referindu-se la dimensiunea crescută a buzelor: ”Te-ai mușcat de buză!”.

Alții observă că și sprâncenele sunt schimbate. În plus, vedeta nu a trecut peste pasa tatuajelor false, de această dată având unele în zona decolteului. Dacă unii fani i le admiră, sunt alții care nu înțeleg această noua pasiune a vedetei. Amintim că în urmă cu câteva săptămâni avea un tatuaj imens pe una dintre mâini.

”Iar cu tatuaje false?”, ”De ce cu tatuaje false?”, sunt câteva dintre întrebările fanilor pentru artistă.

Foto: Instagram

Citește și: