Aceasta a povestit recent cum s-a întâmplat totul și ce a simțit. “Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos” – le-a spus ea fanilor de pe Instagram.

Deși arată extraordinar la vârsta de 43 de ani, a simțit nevoia de a schimba ceva la aspectul fizic. Chiar dacă fanii au criticat-o recent și i-au spus că exagerează cu toate modificările, artista a decis să își facă o intervenție la nivelul feței.

Cântăreața a mărturisit că a decis să își facă dermopigmentare de sprâncene, deoarece crede că are spații goale. Din acest motiv a apelat la un expert, care a ajutat-o să-și îmbunătățească aspectul.

Am rezistat miraculos”

“Sprâncenele mele s-au regenerat, însă sunt spații goale, așa că le ajut un pic cu niște fire printre ele, ca să pară naturale. Nu este deloc o procedură dureroasă. Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos.”, a povestit artista pe Instagram.

Vedeta a mărturisit că este foarte mulțumită de rezultat. Mai mult, blondina ținută să facă și o recomandare femeilor.

Ce sfat le-a dat vedeta fanilor

“Sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Nu asta rămâne nuanța, o să se deschidă. Acum nu sunt vindecate și sunt mai negre. (…) Abia aștept să cadă coaja și să rămână naturale.

Ce să fac dacă le-am smuls când eram mică? Să nu faceți ca mine fetelor”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică nu a scăpat însă de critici pe rețelele de socializare. Vedeta a primit un comentariu răutăcios din partea unui fan, care a acuzat-o că s-a desfigurat. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul transmis de un internaut.

Vezi și Andreea Bănică urmează să se opereze. Își va face două intervenții estetice: ”Înaintez în vârstă”

Citește și:

În urmă cu câțiva ani strălucea pe covorul roșu, acum mănâncă din gunoaie. Imaginile sunt greu de privit

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf: „Îl vom ajuta mereu, ne rugăm pentru el”