Pentru că întotdeauna este întrebată care este rețeta de succes a relației sale, cântăreața, mamă a doi copii, a oferit în sfârșit răspunsul pe Instagram.

În dreptul unei fotografii în care își sărută cu patos soțul, în timp ce se țin de mână, venind sau mergând la plajă, după cum cum sugerează vestimentația lor sumară și șlapii, Andreea Bănică a scris următorul mesaj: ”Incredere, liniste sufleteasca, intelegere, respect, armonie, pasiune – dupa mai bine de 20 de ani de relatie, dragostea noastra a crescut frumos, ne-am inaltat unul pe celalalt, ne-am ascultat, ne-am daruit cu totul si am fost noi doi impotriva lumii.

Am devenit cu fiecare zi mai buni si am stiut cum sa avem grija de noi pentru a tine vie flacara iubirii!”.

Mesajul este finalizat simbolic cu haștagul ”același iubit”.

Practic, rezumă în cuvinte puține o știință (dobândită) de a trăi frumos în doi. Ceva ce nu e la îndemâna tuturor, de aceea e cu atât mai de admirat în cazul lor.

”Esti o persoană sincera, asumata si meriti tot ce este frumos! Felicitari pentru familia pe care ti-ai cladit-o cu dragoste si mult respect. Esti un model pentru mulți si iti doresc sa zâmbești mereu!”, i-a urat o prietenă virtuală, mesaje de acest fel curgând pe contul vedetei.

Vezi și Andreea Bănică, vacanță de vis în Maldive! Are un corp perfect în costum de baie. S-a pozat inclusiv topless!

Citește și: