Andreea, ești obișnuită cu lumina reflectoarelor, însă cum percepi provocarea dea fi  prezentatoare a unei emisiuni?

Da, sunt obișnuită, pentru că de la vârsta de patru ani sunt pe scenă. De data aceasta este vorba despre o emisiune pe care o cunosc în primul rând din postura de telespectator. Am urmărit-o împreuna cu fiica mea Sofia, cu sora mea Ramona, cu bona lui Noah. Eu reușeam să o urmăresc când mă întorceam de la concerte, de la evenimente și eram curioasă de ce se uită ele atât la televizor, apoi mă uitam și eu.

Am mai cochetat cu televiziunea, am prezentat show-ul „Folclorul contraatacă”, apoi la Kanal D emisiunea „În papuci de vedetă”. Mi-au mai fost propuse proiecte, dar nu m-am regăsit în formatul lor și le-am refuzat. De data aceasta mi-a plăcut încă de la început.

 

Cu membrii juriului ai colaborat anterior pentru stylingul tău ca artist?

Da, am colaborat cu Maurice, chiar și cu Răzvan Ciobanu, pe care l-am simțit destul de aproape, ca om. Am mai vorbit înainte cu Iulia, cu care mă vedeam destul de des la evenimente și s-a legat o chimie între noi. Pe Raluca o știam de o viață.

Cum ai descrie stilul tău d.p.d.v. vestimentar și al personalității?

Stilul meu s-a schimbat mult de-a lungul timpului și mi se pare ceva firesc. Nu m-am născut cu un stil, dar l-am căpătat ușor-ușor, în urma colaborării cu diverși stiliști din România. Unul dintre ei, un prieten foarte bun care, între timp, a plecat din țară, m-a îndrumat cu dreptul către bunul gust și către stil. Cu toți am colaborat foarte bine în acești ani.

Ai devenit recent mămică, a doua oară. Cum este viața ta în afara televiziunii?

Nici nu știu cum mai arată, pentru că nu mai am timp pentru mine absolut deloc. Încerc, cât pot, să îmi dau și mie atenție. Dacă vă spun că de două luni nu am mai iesit la un film, iar aseară am reușit să îl adormim pe cel mic, pe Noah, și să ies la un film, mă credeți?! Nici nu știu de unde am atâta energie. Când intru la filmări o fac cu capul sus, râzând, dansând. Și îmi place să îi văd pe cei din jurul meu la fel.

Sofia (7 ani) spuneai că o urmărește pe mami la TV?

Da! Sofia urmărește emisiunea încă de când nu era mami la TV. Este fan „Bravo, ai stil” (n.r.: luni-vineri, 16:30, sâmbăta 22:00, Kanal D). A venit chiar în platoul emisiunii, unde s-a filmat și s-a pozat. Acum este în vacanță la mare, iar ea nu iese din casă când se difuzează „Bravo, ai stil”. O tot rog „Du-te la plajă cu Ramona (sora mea), ia rolele, plimbă-te, că de aceea te-am trimis la bunici, nu să îți petreci vacanța în casă!”, însă nu mă înțeleg cu ea. Știe toate concurentele, îmi povestește despre ele, iar dacă a adormit seara, la Gală, vede reluarea pe internet.

I-ar plăcea să devină cântăreață?

Nu am vorbit prea mult despre Sofia și nici pe rețelele de socializare. Am arătat-o un pic lumii, ca să zic asa. Eu cred că este mult mai talentată decat mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt! Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită.

Cât contează în familia ta ajutorul și implicarea ambilor părinți, a ta dar și a soțului?

În orice familie contează ca părinții să se implice în educația copiilor. După cum stiți, eu fac eforturi mari să fiu alături de copiii mei și să mă implic în viața lor, cu tot ce presupune. Dacă am muncit atât de mult în acești ani, acum a venit momentul să investesc în educația lor prin școli bune și prin profesori buni. A fi alături de copiii tăi este cel mai important lucru. Nu rămâne nimeni cu averea, ci cu educația, căci ea se va vedea mai târziu. Nu atât banii contează, ci cât ești de aproape de copiii tăi.

Care este cea mai frumoasă dovadă de iubire pe care ai primit-o recent?

(n.r.: soțul, Lucian) Mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă! A venit de ziua mea în platoul emisiunii cu o poșetă la care visam. Știam că în ziua aceea era presat și că nu avea timp de mine și de cadouri. Mi-a făcut o mare surpriză. El îmi face cadouri mereu, nu doar cu anumite ocazii. Faptul că îmi spune zilnic că mă iubește este cel mai important lucru pentru mine.

Dumnezeu este o prezență constantă în viața ta?

Sunt o persoană credincioasă, dar nu mă arăt. Sunt în sinea mea, cu familia mea. Semăn cu mama, care era credincioasă. Își spunea rugăciunile acasă, se închina la icoane și se ruga, dar nu mergea des la biserică.

Succesul tău ca artist este indiscutabil, ai o familie frumoasă. Este totuși ceva ce îți lipsește?

Îmi lipsesc părinții mei. Mi-ar fi plăcut să îi am alături, să se bucure de reușitele mele și ale familiei mele.

Ce îți dorești pentru viitor?

Îmi doresc să fiu sănătoasă, în primul rând, să realizez multe lucruri frumoase, să fiu alături de oameni, pe scenă, să le cânt și să îi încânt, să duc la bun sfârșit emisiunea „Bravo, ai stil!”. Cea mai mare bucurie a mea este să fiu pe scenă. Iubesc oamenii, iubesc să lucrez cu ei și pentru ei!

Emisiunea ”Bravo, ai stil!” este difuzată de luni până vineri de la ora 16:30, iar gala săptămânală sâmbăta de la ora 22:00.

O ALTFEL DE ÎNTREBARE

Persoanele publice sunt și sancționate pentru vestimentația lor la evenimente. Te deranjează aceste critici?

Nu, niciodată! Poate că în trecut mă deranjau, îns acum nu! Din toate am învățat câte ceva. M-ar deranja când cineva nu are argumente. Întotdeauna ascult și învăț. Iau partea bună a lucrurilor.

Nu pot trăi fără…

Elemente esențiale – ”Nu cred că îmi pot imagina cum mi-ar fi viața fără muzică, fără familie și oamenii din jurul meu.”

Credit foto: Kanal D