Cântăreața Andreea Bănică a vorbit pe șleau despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o de curând, o intervenție asupra căreia a reflectat mult.

Andreea Bănică a dezvăluit pe contul său de socializare că nu a avut cum să mai evite și nici cum să mai amâne intervenția chirurgicală, mai ales că simptomele se tot agravau de 5 ani, iar medicii i-au recomandat să nu mai aștepte.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc și să îmi revin cât mai repede.

Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt complet refăcută, însă merg înainte” , a spus Andreea Bănică pe contul ei de socializare, unde se poate vedea și cum arată vedeta acum. Nasul e vizibil mai mic, iar parcă buzele sunt mai mari ca de obicei.

asa-arata-Andreea-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De altfel, preciza vedeta acum ceva vreme, operația era inevitabilă, mai ales că problemele ei de sănătate deveneau din ce în ce mai serioase.

Problemele de sănătate pe care le avea Andreea Bănică au fost suficient de serioase pentru ca artista să nu mai amâne intervenția chirurgicală, chiar dacă, recunoaște ea, nu și-a dorit deloc să ajungă pe mâna medicilor.

”Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani.

M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iulie încolo o să respir mult mai bine”, a spus Andreea Bănică acum ceva vreme pe conturile ei de socializare.

Mai mult, explica artista, problemele de respirație au fost descoperite după ce, la un RMN, s-a observat că deviația ei de sept este una cât se poate de gravă, iar medicii i-au recomandat artistei să nu aștepte.

”Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul”, explica Andreea Bănică, precizând și că avea și cornetele nazale mărite.

Când s-a operat, de fapt, Andreea Bănică

Decizia de a vorbi despre operația pe care a suferit-o a venit în momentul în care Andreea Bănică se pregătea să sărbătorească împlinirea a 43 de ani. Cu toate acestea, a explicat artista, operația a avut loc acum aproape o lună.

”Inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă doctorul m-a sunat și m-a întrebat dacă pot mai devreme. Când am auzit pe 1 iunie am avut un șoc”, povestea Andreea Bănică pe conturile ei de socializare.

Vedeta s-a destăinuit fanilor legat de operație duminică seara, când a scăpat și un porumbel: a menționat despre botezul micuței Josephine, la care se afla, eveniment pe care Gina Pistol și Smiley l-ar fi vrut secret.

Vezi și Andreea Bănică, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă cântăreața: ”Nu mai poate fi amânată”

Citește și:

Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină: „Înainte aveam…”

Cântăreața noastră s-a căsătorit în mare secret, în weekend! O recunoști?