După ce a devenit mamă a doua oară Andreea Bănică a reușit să dea rapid jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii și are o siluetă de invidiat. Drept dovadă aceasta se fotografiază din ce în ce mai des în poziții cât mai sexy. Așa s-a întâmplat și într-o vacanță în Maldive, ea pozând complet goală într-o cadă, având doar o floare în păr și nemachiată. Ce-i drept, deși are la activ două sarcini, Andreea Bănică arată mai bine acum și decât la 21 de ani, când a pozat în revista pentru bărbați „Playboy”.

Andreea BSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Bănică a fost aspru criticată de fani

Însă,  imaginea nu a fost pe placul tuturor, iar au unii internauți au criticat-o imediat. „Bravo, bun exemplu pentru  fanele de 12,14 ani. Una e pe plajă  în costum de baie, alta e goală pușcă într-o cadă”,  „Asa se comportă  mama a doi copii, asta e exemplu pe care îl da fetiței. Păcat…” , „Prea penibil, mamă fiind”, „E frumos dar nu pentru o mamă a doi copii” ,  ” Andreea, credeam că este ceva de capul tău, dar se pare că m-am înșelat… Și mamă de doi copii fiind… Nu știu ce exemplu ești în această poză pentru fetița ta, Sofia. Chiar…ea a văzut această fotografie în care apare mama ei?” , „Nu contestă nimeni că Andreea este o femeie frumoasă, dar întreb și eu așa …. avea rost să se expună? Câșii bărbați ar aplauda expunerea partenerilor pe o rețea de socializare, câți părinți ar fi entuziaști să își vadă fetele expuse astfel pe o rețea de socializare? Sincer …..”, au scris aceștia. Însă, au fost și fani care au apreciat curajul artistei și au lăudat-o pentru felul în care arată. „Nici nu zici că ai 40 de ani, de 25 arăți”, „Ești superbă”, „La cum arăți, poți să mergi și pe stradă dezbrăcată. Ești superbă”, au scris câțiva fani.

Andreea Bănică trăiește o poveste de dragoste cu Lucian Mitrea de peste 23 de ani de zile, timp în care a făcut și doi copii. „Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian”, a povestit Andreea într-un interviu mai vechi.

Citește și: