Andreea Bănică a dezvăluit că suferă de deviație de sept, o afecțiune a căilor respiratorii. Artista spune că simptomele i s-au agravat mult în ultima vreme. A descoperit această problemă de sănătate în urmă cu cinci ani, a mai spus ea.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani.

M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

În urmă cu cinci ani, un RMN pe care îl face periodic a scos la iveală această problemă. De atunci vedeta s-a tot gândit la operație și iată că a decis că a venit momentul să rezolve această problemă. Andreea Bănică, mamă a doi copii, admite însă că îi este puțin teamă de operație.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a recunoscut artista.

În luna martie, Andrea Bănică a fost nevoită să anuleze un concert, tot din cauza problemelor de sănătate. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic serios atunci.

Vezi și Andreea Bănică, vacanță în Africa cu fetița. Soțul, cu bona și băiatul, sunt cu rulota, la Constanța. Artista a suferit un accident

Citește și:

Imagini rare cu Keanu Reeves! Cum a fost surprins la ieșirea dintr-un hotel din Germania

Andreea Antonescu se întoarce în SUA cu fiica ei. Sienna este nerăbdătoare să-și revadă tatăl