Andreea Bănică nu-și mai lasă fiica la școală. Ea și-a anunțat fanii inițial că a ales pentru fiica ei școala hibrid. Mai exact, voia ca fiica ei să stea o săptămână acasă și să învețe online, iar o săptămână la școală. Însă, în cele din urmă s-a răzgândit.

Artista a explicat că a decis să nu o mai lase la școală, ci să învețe doar de acasă pentru că se teme ca fiica ei să nu fie infectată cu coronavirus, având în vedere numărul mare de cazuri.

”Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai. Prefer sa faca scoala de acasa, online pentru ca i se permite acest lucru.”, a scris Andreea, pe pagina sa personală.

Tot pe contul său de socializare, Andreea Bănică s-a arătat îngrijorată de situația în care se află întreaga planetă din cauza pandemiei de coronavirus, iar singura sa prioritate în această perioadă, este să își protejeze familia cu orice preț.

”Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid 19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede, si care pentru unii dintre noi este letal. Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere!”, a mai zis artista.

CItește și:

Răzvan Simion nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Unde au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund. Frumoasa blondă a dezvăluit tot: „Trec printr-o perioadă atât de frumoasă…”