A fost sărbătoare mare în familia Andreei Bănică. Noah, fiul ei și al lui Lucian, a împlinit pe 16 noiembrie vârsta de patru ani.

Andreea Bănică este o femeie împlinită. Este frumoasă, are o carieră de succes, dar mai presus de toate are o familie superbă. Fiul ei și al lui Lucian a împlinit patru ani.

În ciuda faptului că ne aflăm în pandemie, artista nu a putut să nu-i serbeze ziua de naștere băiețelului ei. Astfel, ea a decorat toată casa cu baloane, i-a organizat un candy bar tematic și l-au aniversat discret în familie.

125870841_10158254999874753_6548294521495708811_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, artista a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini adorabile cu Noah, de când era un bebeluș, și a postat un mesaj emoționant pentru a marca ziua lui de naștere.

„Te iubesc până la cer și înapoi, Noah-Andrei! Nu există nimic altceva ce pot spune ca să exprim mai bine ce simt din toată inima. La 38 de ani nu mi-am imaginat că voi deveni din nou mămică, cu atât mai puțin de băiat. Ai fost o mare surpriză în viața noastră și ne-ai dăruit toată fericirea din lume! Ne-ai făcut familia completă! La mulți ani fericiți!”, a scris Andreea.

Te iubesc pana la cer si inapoi, Noah-Andrei! Nu exista nimic altceva ce pot spune ca sa exprim mai bine ce simt din…

Posted by Andreea Banica on Sunday, November 15, 2020

Citește și:

O recunoști pe vedeta noastră? ”Prima mașină nu se uită”

Neti Sandu are COVID-19. Cum se simte vedeta PRO TV?