Frumoasa artistă susține că nu are absolut nicio intervenție la nivelul feței, deși multă lume nu o crede. Face tratamente faciale și corporale  în saloanele de înfrumesețare, dar nu a apelat la bisturiu pentru „a-și aranja” chipul, așa cum s-a zvonit.  Mai mult, nu are nici silicoane, ci mama natura a fost darnică cu ea.  Însă, Andreea recunoaște că are însă cinci operații: una de apendicită, două de cezariană și două la degetele mici de la mâini, pentru că sunt strâmbe. A apelat la medicul chirurg la vârsta de 16 ani, dorind să și le îndrepte, dar operația nu a reușit. Astfel, în imagini încearcă să mascheze acest defect cât de mult poate.

Andreea BanicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a mărturisit Andreea pentru click.ro.

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Mama a doi copii, aceasta afișează la vârsta de 41 de ani o siluetă de invidiat, pe care și-o menține cu regim alimentar, sport și tratamente corporale, precizând că tot timpul este la dietă pentru că are tendință de îngrășare.

 

Andreea Bănică  are o relație de 25 de ani cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiat: Sofia și Noah. Artista și-ar mai dori un copil, în soțul ei spune că el e de părere că familia lor este completă.

Citește și: