Andreea Bănică a dezvăluit că are mari probleme cu spatele și chiar urma să se opereze, însă în urma mai multor investigații medicii i-au spus să facă terapie, precizând că deocamdată nu are nevoie de operație. Ea nu mai are voie să ridice greutate și nici să poarte tocuri. „Am și acum probleme cu spatele. Am început să fac terapie. Ieri am aflat că deocamdată nu am nevoie de intervenție chirurgicală și m-am bucurat enorm, parcă mi-a apărut iar zâmbetul pe buze. Eu de trei luni de zile nu-mi iau copilul în brațe. Azi e o ocazie că port tocuri, de fapt, sunt platforme și nu am probleme din cauza lor”, a explicat Andreea, într-o emisiune TV.

Citește și: Drama în showbiz! Fiul unui cunoscut actor s-a sinucis. Avea doar 16 ani: „Sunt sfâșiat…”

Andreea Bănică și-a scos alunița de pe față. Cum arată acum

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De asemenea, artista a vorbit și despre operația prin care medicii i-au scos alunița de pe față.

„Mă deranja faptul că ea creștea. A crescut foarte mult în ultimul timp și mă deranja efectiv, o vedeam când mă uitam în jos. Am zis că nu vreau să ajung la 60 de ani și să am o aluniță mare cu un fir de păr pe ea”, a declarat Andreea.

Celebra cântăreață a dezvăluit că alunița a moștenit-o de la mama ei, dar a decis că e mai bine să o scoată pentru că era periculoasă și se putea rupe ușor.

„Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul meu, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. Ani la rând m-am gândit să fac asta, dar nu am avut curaj. (…) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex, ba din contră, ceva ce m-a diferențiat. Era un semn de naștere de când eram mândră, dar din motive medicale mi-am făcut curaj și am îndepărtat-o. Din păcate, alunițele cresc odată cu noi, așa că o aluniță care are dimensiuni mari poate să fie mai periculoasă pentru noi, chiar dacă sunt benigne, pentru că ne putem răni ușor și putem provoca probleme în acest fel”, a explicat Andreea și pe blogul ei.

 

Citește și: