Frumoasa cântăreață este acum  o mămică fericită cu o căsnicie perfectă, însă aceasta a trecut prin clipe cumplite  când avea doar 20 de ani, trăind o adevărată drama: și-a pierdut ambii părinți. Artista nu a putut să treacă nici acum peste pierderea părinților ei și de fiecare dată se emoționează și plânge când vorbește despre ei, acele momente aducându-i și acum suferință.

„Am pierdut trei membri ai familiei în trei ani. Am avut noroc că Lucian a fost lânga mine, ca şi-a dorit binele pentru mine. Cele mai grele momente. Tatăl meu a murit subit, în urma unui accident, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi l-a îmbrâncit şi probabil l-a lovit. Nu am avut puterea de a săpa mai mult. Ştiu sigur că asistenta care a venit pe salvare n-a vrut să-l ia la spital, pentru că a spus că era baut. Trăiesc cu chestia asta, că ar putut fi în viață. Cei care n-au vrut să-l ia în viață ştiu foarte bine. Eram atât de darâmată, că n-am putut să fac nimic. Rana mea încă există, la doi ani de zile mama s-a îmbolnăvit. Bunicul meu a murit la 2-3 luni, a făcut un atac cerebral şi a murit, de tristețe că l-a pierdut pe tata. Bunica şi mama mea se rugau să nu moară de ziua mea, pe 21 iunie. A murit a doua zi, după ziua mea. Ulterior s-a îmbolnăvit mama,  eu trebuia să fiu la spital cu mama,  să fiu pe scenă, la emisiuni, să-i țin pe oameni să fie în priza când mama era bolnava de cancer, să-i fac să se simtă bine și să danseze. Plecam de la spectacole cu viteză și cu teamă.(…). Mama a murit când eu eram pe scenă. Eram la un concert lânga BUcurești, lângă Giurgiu. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul și când am coborât de pe scenă m-a luat deoparte și mi-a spus. Lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus, m-au băgat în mașină şi m-au dus la București, la spital”,  a mai mărturisit ea la WOwbiz.

„După ce l-am îngropat pe tata, la trei zile, a trebuit să cânt. Nu puteam să-i incurc, cântam cu Cristina. A fost cumplit. Când îmi puneam rujul pe buze, muream. Îmi curgeau lacrimile şiroaie şi ma gândeam că l-am îngropat pe tata. Au fost cele mai grele momente”, a mai povestit Andreea.

Andreea Bănică a dezvăluit că părinții ei au sacrificat totul pentru ea

Artista a povestit că drumul ei spre succes nu a fost deloc uşor și părinții ei au sacrificat totul pentru ea.

„Ai mei au făcut multe eforturi. Provin dintr-o familie modestă, am trăit într-un apartament micuţ, dar cochet, cu vedere la lacul Techirghiol. Dimineaţa vedeam răsăritul, seara apusul. Tocmai de aceea mi-am dorit o casă cu geamuri mari. Ei au renunţat la multe lucruri pentru mine, pentru ca eu să ajung un om. Din puţinul pe care-l aveau ei puneau bani deoparte pentru ca eu să merg mai departe. Făceam naveta la Constanţa. Tatăl meu era înnebunit, el era prezent mereu, îmi făcea semn. Mă punea mereu să gesticulez, pentru că mi-a insuflat acest lucru. Nu le-am spus alor mei că am luat maşină. Din primii mei bani câştigaţi am cumpărat o maşină. Ţin minte că aveam blocul pe un colţ de stradă, el era afară, ştiu cum era îmbrăcat şi aştepta, iar eu veneam încet conducând, iar când am parcat s-a uitat aşa, şi-a pus mâinile la ochii şi plângea. A fost bucuria aia enormă: <> Îi simt lipsa. Le simt lipsa. E greu. Mi-e greu”, a spus Andreea izbucnind în lacrimi.

L-a avut doar pe Lucian lângă ea

„Au fost mereu alături de mine, iar regretul meu cel mai mare e că nu-i am. Iar mândria mea cea mai mare e nu am făcut nimic necurat. Merg foarte mândră pe stradă, recunosc, dar e mândria mea cea mare că am realizat totul pe picioarele mele, , că nu am făcut niciun compromis, ci doar l-am avut pe Lucian lângă mine. Am fost fericită că am găsit un bărbat care m-a făcut fericită și cred că și eu l-am făcut fericit”, a mai spus Andreea Bănică

 

„Provin dintr-o familie modestă, am trăit într-un apartament cu două camere la Eforie. Părinţii normal că au făcut foarte multe sacrificii ca eu să ajung aici. Din puţinul pe care îl aveau, puneau deoparte ca să mă ajute. Tatăl meu era nelipsit, stătea în primul rând oriunde cântam, pe orice scenă. Îmi spunea să gesticulez mereu, şi acum vorbesc mult prin gesturi, fiindcă mi-a insuflat asta. Nu le-am spus părinţilor mei când mi-am luat maşină. Cu primii bani mi-am luat maşină, tatăl meu a plâns când m-a văzut”, şi-a mai amintit Andreea Bănică.