Artista a mărturisit într-un interviu mai vechi că s-a jurat că cel care o va atinge pentru prima dată va fi tatăl copiilor ei. Și așa a fost. Cei doi au împreună doi copii copii superbi și par că sunt la fel de îngrăgostiți ca la început.

Andreea a început o relație cu Lucian când avea doar 19 ani, iar povestea lor de dragoste a trecut testul timpului, Fapt pentru care, superba cântăreață a ținut să afle toată lumea că în ziua în care a împlinit 42 de ani, ea și soțul ei sărbătoresc și 12 ani de când au mers în fața altarului.

„Anul acesta implinim 23 de ani de relatie si, astazi, 12 de la nunta. Putini oameni mai stiu acum, dar noi ne-am casatorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit sa fie o zi speciala, sa o tin minte toata viata ca pe cea mai frumoasa aniversare. I-a convenit si lui Lucian, ca scapa cu un singur cadou.  Dupa nunta a venit imediat si Sofia, peste ceva ani si Noah, dar cand ma uit la poze retraiesc asa intens ziua aia, de parca ar fi fost ieri. Ma bucur ca am reusit sa avem o relatie asa lunga si frumoasa, ca am fost binecuvantati ca iubirea noastra sa dea roade si ca am mers prin viata impreuna inca de la inceputuri… Sunt indragostita si acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sarut pe faleza cand eram pustoaica… @lucianmitrea”, a scris Andreea pe contul ei de Instagram, unde a publicat o imagine de la nunta lor.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pentru frumoasa lor poveste de dragoste.

 

Citește și: