Ea și Lucian au o relație de 23 de ani, dar cu toate acestea ei se iubesc  ca în prima zi și își spun în fiecare zi cât de mult se iubesc. „Faptul că îmi spune zilnic că mă iubește este cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Andreea.

Recent, artista a publicat pe contul ei de Instagram o imagine cu cei doi copii ai ei, Sofia și Noah, care i-a topit pe fanii ei. Noah se pare că adormea doar dacă e vegheat de sora lui, chiar dacă și ea mai ațipește câte un pic. „Atenție…se doarme! #sofiamaria#noahandrei#mama#mândră”,  a scris Andreea. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Cât de drăguuuțiii! Doi îngerași minunați”, „Woauuu! Două minuni, doi îngerași cu doi părinți pe măsură”, „Seamănă foarte mult, să vă bucurați de ei… sunteți o familie foarte frumoasă”, au scris internauții.

Noah si SofiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și:Shakira a dezvăluit motivul pentru care a plecat din casa în care locuia cu Gerard Piqué. De ce a fost la un pas să renunțe și la carieră

Sofia ar putea să-i calce pe urme artistei. Este foarte talentată la dans și are ureche muzicală

Într-un interviu pentru Libertatea pentru Femei, Andreea a mărturisit că fiica ei Sofia este foarte talentată și ar putea să aibă succes într-o carieră muzicală, dar vrea să o lase să se bucure de copilărie. „Eu cred că este mult mai talentată decat mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt! Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită”, a spus artista.

Andreea susține că pentru ea cel mai important lucru este să fie alături de copiii ei. „Să fii alături de copiii tăi este cel mai important lucru. În orice familie contează ca părinții să se implice în educația copiilor. După cum stiți, eu fac eforturi mari să fiu alături de copiii mei și să mă implic în viața lor, cu tot ce presupune. Dacă am muncit atât de mult în acești ani, acum a venit momentul să investesc în educația lor prin școli bune și prin profesori buni. A fi alături de copiii tăi este cel mai important lucru. Nu rămâne nimeni cu averea, ci cu educația, căci ea se va vedea mai târziu. Nu atât banii contează, ci cât ești de aproape de copiii tăi”, a mai spus ea.

Citește și: