Imaginile prezentate pe rețele lor de socializare stârnesc curiozitate pentru fani, fiind o experiență cel puțin interesantă, dacă nu chiar ciudată de familie.

Artista și fiica ei au plecat în Kenya la începutul acestei săptămâni, unde o astfel de aventura costă de la 1.000 de euro în sus. S-au cazat într-un hotel din apropierea Parcului Național Amboseli și se bucură de fauna bogată a zonei.

„O vacanță împreună, atât de departe de baieții nostri. Ne bucurăm de toate momentele frumoase, avem programul încărcat, safari și savanele imense din parcurile protejate. Kenya, o experiență incredibilă și mult dor de casă. 10 zile noi două și elefantul din spatele nostru”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Accident din cauza unor maimuțe

Din păcate, însă, Andreea Bănică a avut parte și de un incident nefericit. Artista și-a rupt o unghie din carne, din cauza unor maimuțe. Nu pare mult, dar mulți dintre noi știm cât de dureros poate fi.

Artista a postat mai multe filmulețe pe Instagram în care povestește ce i s-a întâmplat: „Ce credeți că am făcut? Vedeți unghia mea? Accident!

Eu eram afară, pe acel șezlong. Sofia m-a chemat înăuntru să-i dau ceva, am intrat și în secunda unu au apărut maimuțele la geam. Am fugit să închid ușa, să nu intre peste noi, și uitați-vă ce-am făcut.

Nu mai pot de durere! Am încercat să bag mâna în apă rece, dar aici nu e apă rece. Mă doare de mor”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory.

in-safari-in-KenyaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La mii de kilometri distanță de Kenya, Lucian Mitrea, impresarul și soțul Andreei Bănică, se bucură de o priveliște de vis la malul mării. Într-o rulotă de lux dotată cu toate facilitățile, alături de fiul său și de bona familiei, Lucian are parte de liniște și relaxare. Vacanța lor se va încheia duminica aceasta.

Vezi și Andreea Banică, despre cum a câștigat primii bani: „Vindeam mușețel și corcodușe lângă calea ferată”

Citește și:

Cu câte femei s-a iubit Mădălin Voicu și câți copii are. Unul dintre ei, din păcate, nu mai este printre noi…

Iulia Vântur a dat lovitura! Se bucură de un succes uriaș în India