Frumoasa cântăreață și soțul ei nu s-au lăsat schimbați de celebritate și de notorietatea pe care au câștigat-o în timp. Din contră, au devenit părinții a doi copii minunați, iar iubirea lor devine se transformă în fiecare zi în ceva mult mai puternic și mai frumos.

În timp ce tot mai multe vedete nu reușesc să lege relații de durată sau mariaje fericite, ei dovedesc că acest lucru se poate, reușind  performanța de a fi fidel unul altuia, de 25 de ani. Andreea Bănică a povestit pe blogul ei cum s-a cunoscut cu Lucian, „bărbatul vieții ei”, dezvăluind că a fost singurul bărbat din viața ei.

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este blonda superbă care i-a cucerit inima lui Smiley. Ce frumoși sunt

Lucian a fost singurul bărbat din viața ei

Andreea si Lucian, pe vremea când aveau doar 17 și, respectiv, 16 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Îți mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Transformarea incredibilă a actriței Ana María Orozco

L-a cunoscut când avea 17 ani

„M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

Citește și: Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fugit în vacanță și au fost pentru prima dată fotografiați așa. Ce frumos le stă împreună

Andreea a fost cucerită mai întâi de vărul lui Lucian

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Lucian este bărbatul vieții ei

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

 

::placeholdeR–>

Citește și: