Acum în vârstă de 43 de ani, artista, mamă a doi copii, a povestit un moment jenant petrecut în prima parte a carierei. Invitată la un eveniment în afara țării, Andreea Bănică a ajuns să fie curtată de un miliardar.

„Vai, m-am simțit foarte prost în acel moment. Nu eram căsătorită. Eram cu Lucian, dar respectivul nu știa că eu am o relație. El era din altă țară de lângă noi.

Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe în mașina lui decapotabilă”, a povestit vedeta.

Ceea ce s-a întâmplat mai departe putea fi evitat, dar partenerul de viață al Andreei, Lucian Mitrea, care-i era și impresar, a împins-o din neatenție în brațele bogătașului.

„Lucian, cum e el foarte zăpăcit și normal așa, câteodată anormal pentru unii, mi-a spus hai du-te și plimbă-te. El e foarte pasionat de mașini. Nu s-a gândit o clipă că respectivul are intenții pentru mine”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai.

Mi-a fost rușine de rușinea lui”

Ajunsă în mașină miliardarului, Andreea s-a trezit cu o propunere indecentă. Bărbatul ar fi insinuat că-i oferă mașina de lux, care se pare că era „ceva decapotabil, roșu… un Porsche.”

„Eram sub scaun de rușine. Cred că m-am înroșit toată din cap până în picioare. Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să-mi spună. (…) Mă gândeam ce-ar trebui să facă fetele pentru acea mașină”, a relatat blondina.

Aflată într-o încurcătură mare, Andreea a reușit să blocheze politcos avansurile miliardarului. Ajunsă înapoi la iubitul ei, acesta și-a cerut scuze după ce a aflat în ce situație și-a pus partenera de viață.

Artista a mai menționat în emisune că în acea vreme nici avea o situație financiară prea bună. „Nu aveam nici bani pe atunci, nu aveam nici mașini. Eram oarecum așa la începuturile noastre”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică a primit o mașină de lux de la soțul ei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație din adolescență și doi copii frumoși. Mai mult chiar, nu de puține ori Andreea a specificat că soțul ei e și singurul bărbat din viața ei.

Recent, cântăreața a fost răsfățată de partenerul ei. De ziua Internațională a Copilului, Lucian Mitrea i-a făcut cadou o mașină de teren, în valoare de zeci de mii de euro.

Vezi și De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Solista spune adevăratul motiv

Citește și:

Nu se mai ascunde! Demi Moore s-a afișat în public cu noul iubit mai tânăr decât ea cu 13 ani

Ce fericit e Daniel Pavel cu noua iubită! Culisele unei povești de dragoste care s-a născut odată cu Survivor!