Dar asta nu înseamnă că a pornit de sus. A avut o copilărie normală, într-un orășel de provincie, încă ambiție și talent cu carul. Vorbind despre prima parte a vieții ei, Andreea Bănică, cântăreață, soție și mamă a doi copii, a povestit că i-a plăcut să aibă bani de mică.

Acum în vârstă de 42 de ani, cântăreața a crescut în Eforie Sud, unde se întoarce și acum cu plăcere. Primii bani i-a făcut adunând flori din curtea casei, dar și de pe maidane, pe care apoi le vindea turiștilor.

„Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam”, a spus Andrea Bănică, la Digi 24.

”La şapte ani, tata mă punea să vând corcoduşe şi flori la Teatrul de Vară. Mamă, îmi era o ruşine… Doamne, cum să vând eu corcoduşe?

Făceam buchete de flori, de garoafe cu muşeţel, făceam aranjamente şi le vindeam. Dar aşa am cunoscut artişti mari. Stăteam la teatru, pe un scăunel, şi le vedeam pe Mirabela Dauer, Mădălina Manole, am nişte amintiri foarte mişto. Stăteam pe scăunelul ăla ore în şir şi aşteptam să mă bage în seamă, să îmi dea şi mie autograf, niciodată nu le ceream. Eu aşteptam, eram foarte bine crescută şi încă sunt. Nu mi-a plăcut să deranjez pe nimeni niciodată”, mai delara vedeta și cu ani în urmă pentru Adevărul.

Întrebată ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi devenit cântăreață, Andreea Bănică a replicat imediat: ”Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie.

Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“, a spus Andrea Bănică.

În copilărie, meseria mea de bază era hoţia. Furam flori şi varză din curţile vecinilor“

Cu altă ocazie, artista declara pentru Adevărul, vorbind despre copilăria sa: ”Am avut o copilărie superbă la malul mării, nimeni nu a avut o copilărie ca a mea, cu cheia de gât pe plajă, la soare. Eu plecam de acasă în costum de baie. Am stat în Eforie, nu erau foarte multe lucruri de făcut acolo, mai ales toamna şi iarna. Te apucă depresia când pleacă toată lumea de acolo”.

N-a fost deloc un copil cuminte și, în prima parte a vieții, era mai mult un băiețel, recunoaște ea: ”Făceam multe. Mă suiam în copaci, cădeam, aveam mereu julituri în genunchi. Tata mereu îmi spunea că dacă nu am grijă de mine şi mă lovesc, când voi fi mare voi avea nişte semne urâte şi a avut dreptate, chiar am pe genunchi semne.

Furam flori şi varză din curţile vecinilor, furam mâncare, orice găseam. În primul rând asta făceam, eram hoaţă. Meseria mea de bază era hoţia, de mică m-am descurcat. Treceam calea ferată, deşi nu aveam voie, mă prindea tata şi mă ţinea într-o mamă de bătaie până acasă. Am căzut în Techirghiol când era îngheţat, noroc că m-a scos mama”.

Vezi și Andreea Bănică are probleme de sănătate. Anunțul făcut de artistă

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Gabriela Cristea: ”În orice familie există momente mai bune și momente mai puțin bune”

Delia e de nerecunoscut! S-a tuns, s-a vopsit și a devenit varianta feminină a lui Zanni!