În unele apare ea, în altele fiul ei, Noah Andrei, care a ajuns un puști extrem de simpatic la cei 1,7 ani ai săi.

Într-un astfel de instantaneu, Noah este plin de nisip din cap până în picioare, semn că mama sa îl lasă să se bucure de copilărie așa cum îi place. De altfel, după cum recunoaște vedeta, și ea a crescut la fel, bucurându-se de toate aceste momente mărunte care aduc fericire.

”Așa am crescut și eu! Mă mozoleam de nisip din cap până în picioare fără să îmi doresc să mai plec”, a scris Andreea Bănică pe Instagram. Postarea sa a strâns peste 5.000 de aprecieri, semn că fanii săi o adoră.

Asa am crescut si eu! Ma mozoleam de nisip din cap pana in picioare fara sa imi doresc sa mai plec @iamnoahandrei ? fericit! ? #mybabyboy #1yearand7months #summertime #summer#childhood

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Într-o altă poză postată de vedetă pe rețeaua de socializare apare chiar Andreea, intrând cu tot cu rochie în apă. ”Nu am mai rezistat!”, scrie ea simplu. Fotografia este surprinsă în mișcare, iar ținuta lejeră, albă, de vară, a vedetei este perfect pusă în evidență. De altfel, mulți dintre fani o și întreabă pe cântăreață de unde și-a cumpărat rochița albă și transparentă, numai bună pentru o zi de vară petrecută la plajă.

Nu am mai rezistat!? #summertime #newswimwear

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Andreea Bănică urmează să împlinească foarte curând (21 iunie) 40 de ani. Privind-o, însă, nu i-ai putea ghici vârsta, mai ales că are doi copii mici. În afară de Noah, vedeta și soțul său, cu care e de 23 de ani, mai au o fetiță, Sofia, de 9 ani.

Vezi și Se iubesc de mai bine de 23 de ani, dar acum Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre probleme din mariaj

Citește și: