Nu știe ce le rezervă viața și aceștia trebuie să fie pregătiți pentru orice. Trebuie să știe ce înseamnă sacrificiul și că lucrurile nu pică din cer.

În acest sens, cântăreața a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fiica ei. Aceasta trebuie să știe încă de la această vârstă, 14 ani, ce înseamnă munca și cât de greu se câștigă banii.

Cântăreața a dezvăluit că o pregătește deja pe Sofia pentru realitatea pe care o va trăi când va fi adult, astfel că își dorește să fie o tânără responsabilă și să aibă așteptări realiste când vine vorba despre viitor. Astfel, Andreea Bănică a decis ca fiica ei să lucreze pe timpul verii. Nu oriunde, ci în câteva spații comerciale pe care părinții ei le au pe litoral.

Andreea Bănică este de părere că toți copii trebuie ancorați cât mai bine în realitate și trebuie să fie repinsabilizați încă de la o vârstă fragedă.

De asemenea, fiica ei a reușit să își strângă deja propriii bani muncind, iar artista este foarte mândră de ea. De fiecare dată, cântăreața a vorbit cu multă mândrie despre copiii ei.

”Ea a lucrat câteva săptămâni astă-vară, la mare. Avem acolo niște spații comerciale pe care le-am subînchiriat și a făcut și ea, oarecum, un pic de practică.

Ideea este că am încercat să îi responsabilizăm și să îi băgăm oarecum în viața reală. Pentru că majoritatea copiilor nu stiu, de fapt, care este realitatea”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său: ”Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!”

andreea-banica-e-mama-de-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Cum îi închide gura Danei Budeanu

Încă o dovadă a faptului că este o femeie asumată, cu picioarele pe pământ, fără fițe și mofturi, bine ancorată în realitate, e răspunsul pe care Andreea Bănică l-a dat Danei Budeanu, care a criticat recent femeile care mănâncă ceapă și usturoi.

Dana Budeanu a intrat în atenția Andreei Bănică la ceva timp după ce a măturat pe jos cu femeile care mănâncă ceapă și usturoi. Din punctul de vedere al designerului, acest lucru știrbește din feminitatea lor. Bineînțeles că nu toată lumea îi împărtășește opinia.

Recent, Andreea Bălan a ironizat clipul cu pricina al Danei Budeanu, în care aceasta afirmă că femeile care mănânâcă usturoi ar trebui să plece în munți.

„Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există! Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia?

Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „îți iei trei zile libere, pleci undeva în munți.”, a spus Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă ceapă și usturoi.

Creatoarea de modă nu s-a oprit aici și a continuat, referindu-se de această dată și la bărbați: „Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină.

Ce, mă? Vii acasă să puți a usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat. Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte.

Bă, pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, și-a exprimat vehement părerea Dana Budeanu.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #danabudeanu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

În replică, Andreea Bălan a făcut o postare amuzantă pe rețelele de socializare. Nu a avut nicio problemă să o confrunte pe vedetă cu părerea ei:

„Ce crezi? Viața mea este usturoiul! Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți!”, a scris ironic Andreea Bănică.

Vezi și Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște! „Nu vă e rușine?”

Citește și:

E mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare traumă. Drama lui Andi Moisescu: ”Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn…”

Mihai Morar, mesaj emoționant pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați!” De ce e vârsta ”capitală”