La cei 40 de ani împliniți zilele trecute, cântăreața arată așa cum femei cu 15, poate chiar 20 de ani mai tinere doar visează. În plus, să nu uităm că Andreea Bănică a născut de două ori, ultima oară în noiembrie 2016.

Zilele trecute, vedeta s-a pozat în două costume de baie. Era înainte de plecarea la mare și, spunea ea fanilor, nu se putea decide asupra unuia dintre costume.

Andreea Banica in costum de baie

Adevărat sau nu, doar un pretext, fanii s-au bucurat teribil să-i vadă trupul perfect. ”Arăți wow!”, ”Frumoasă și apetisantă”, ”Superbă!!! Fără cuvinte, sincer, frumoasă este puțin spus”, ”Parcă niciodată nu ai arătat mai bine, iubirea te face să radiezi. Have fun și bucură-te de tot!” – sunt câteva dintre remarcile admirative ale fanilor săi.

Nu se știe în final ce costum a ales artista, dar, așa după cum au remarcat fanii, ambele îi veneau turnate. Iar în semn de prețuire pentru fanii săi, Andreea le-a oferit și un bonus: o poză în drum spre mare.

Andreea Banica in drum spre mare

Zilele acestea, Andreea Bănică a dat litoralul nostru pe piscinele din Dubai, unde a mers într-o mini-vacanță cu sora ei, Ramona.

Citește și: