Are o siluetă trasă prin inel și oricând ar putea face invidioase tinerele de 17 ani, după cum observă fanii artistei. Andreea a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie, deopotrivă apreciată, dar și criticată de unii fani.

Noapte buna ♥️

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

În timp ce majoritatea comentariilor sunt laudative la adresa vedetei – și pe bună dreptate -, pentru că Andreea e într-o formă de zile mari, fiind de genul ”Pff, cât de bine arați, fac pariu că și tinerele te invidiază, păcat că ești luată”, ”Ești o femeie foarte frumoasă, ai un corp superb!” sau ”Ai omorât fotograful, cum naiba mai doarme el noaptea!!!!!”, există și fane care o critică pentru îndrăzneala de a fi pozat în costum de baie.

”Doamne ferește ! Tu ești femeie serioasă???? Pe Andra n-am văzut-o în chiloți niciodată! Ce contează ca ești artista? E necesar sa ne arăți chiloții?”, îi scrie cineva. Tot fanii îi dau însă replica, apărându-și artista favorită: ”Te roade ca la vârsta ei arată așa bine? Nu v-ați plictisit sa căutați băgare in seamă? (…) deci ai rămas în urmă cu mentalitatea. Ține frustrarea doar pentru tine, nu te face de râs aici”.

”E costum de plajă, tu nu folosești? Ce e așa grav!? Nu îți place, nu urmări… e foarte simplu. Și da, e necesar pentru că arată așa bine fiind mamă a doi copii. Se poate lua de exemplu pentru mândrele care nu vor copii că își strică silueta… Ea îți arată că se poate. Fă tu mai bine! No, hai, pa, pace și iubire (sex și ciocolată, daca nu ești pe pace și iubiri)”, îi dă altcineva replica celei care o critică pe Andreea Bănică.

”Mamo, ce covoare ai. Din Turcia… ???”

Fanii mai observă, de această dată ușor ironic, și covoarele din casa vedetei. ”….mişto…. covoraşul…!”, îi scrie cineva, altcineva completând ”Mamo, ce covoare ai. Din Turcia… ???”. Vedeta nu le răspunde însă, păstrând aceste detalii pentru ea.

Tatuaje temporare sau permanente?

Nu răspunde nici când fanii observă pe mâna sa niște tatuaje, destul de vizibile și care acoperă mulți centimetri de piele. ”Îți stă foarte bine cu tatuaje” – îi scrie cineva. ”Tulai, Doamne! Faine tatuajele… sunt permanente sau din alea temporare?”, insistă altcineva.

#relax

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Adevărul îl știe doar Andreea Bănică, dar deocamdată refuză să îl spună.

Vezi și Andreea Bănică, în costum de baie, dă clasă tuturor divelor și cu 20 de ani mai tinere!

Citește și: