Celebra artista Andreea Banica a publicat in cursul zile de ieri un mesaj in care isi anunta fanii ca nu se simte bine si ca starea sa de sanatate nu-i va permite sa ajunga la evenimentul respectiv, care a fost amânat până pe 31 martie.

Aceasta nu a oferit mai multe detalii despre simptomele resimtite sau despre ce anume i-a declansat starea de rau.

„Din păcate, din cauza unei probleme de sănatate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat.

Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune.

De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”, a spus Andreea Banica, într-un Instasotry.

Fanii panicați i-au tirmis imediat mesaje de încurajare, iar mulți au întrebat-o pe artistă dacă este cumva din nou însărcinată.

Andreea Bănică a revenit azi cu un nou mesaj prin care și-a liniștit fanii și le-a mărturisit că nu este însărcinată și că nici nu va mai fi pe viitor.

„Multumesc pentru mesajele voastre de susținere. Mă recuperez mai greu, dar nah. Sunt om ca voi toți cu probleme. O să fiu bine! M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai e cazul, au trecut ani mulți. Avem doi copii minunați pentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii, cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei. Și cu siguranță nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem suficient de mult cu ei”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 23 de ani și s-au căsătorit chiar de ziua de naștere a artistei. Ei au împreună doi copii superbi, pe Noah ( 4 ani) și pe Sofia (11 ani).

Citește și:

Alina Laufer și gemenii vor fi externați. Anunțul făcut de Ilan

Gina Pistol arată spectaculos la două săptămâni de la naștere. Care e secretul ei?