Aflată în fața judecătoriei, Andreea a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care a fost pusă prietena ei de tatăl copiilor ei, atunci când a dat-o afară din casă cu tot cu copii. Fosta ei colegă de trupă a fost cea care a ajutat-o pe Claudoa să se mute, în momentul în care a fost dată afară împreună cu copiii ei.

Andreea Bănică susține că prietena sa, Claudia Pătrășcanu, este o victimă în tot scandalul cu Gabi Bădălău. Mai mult de atât, artista a detaliat momentul în care a fost sunată de aceasta, după ce a rămas pe drumuri.

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă”. I-am zis să mă lase să vin să o ajut. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…) Știam că suferă. Știam că nu este bine. A încercat să ascundă asta. (…) Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta.”, a spus Andreea Bănică, potrivit Antena Stars.

Andreea Bănică a relatat și care a fost atmosfera în sala de judecată, după ce Gabi Bădălău a dat de ințeles că mama copiilor săi a fost la un pas să primească amendă din cauza comportamentului agitat de care a dat dovadă în fața magistraților.

„În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cinevate oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor.

Mi se pare incredibil de greșit câți oameni vorbesc despre asta. în loc să lase această familie să își vadă de viața lor.”, a mai spus Andreea Bănică.

Claudia Pătrășcanu a facut declarații fără precedent despre ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în mariajul toxic pe care l-a avut cu Gabi Bădălău! Alături de ea a fost Andreea Bănică, in calitate de martor, pentru a povesti cu lux de amănunte episodul în care a fost dată afară de afacerist din casă, cu tot cu copii, episod încă marcant pentru artistă.

„Astăzi m-am reîntors în povestea mea. Nu mi-a fost bine emoțional. Dar pentru copiii mei trec. De atâta suferință, umilință, aveam cu -10 kg. A fost violent, dar nu să mă lovească practic. Sunt o femeie puternică. Dar a avut tentativa de a lovi 2 uși în casă.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu face acuzații dure

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu susține că în câteva zile va fi ziua fiului cel mic și chiar dacă își dorește ca Gabi să se prezinte și să îi fie alături celui mic, o încearcă și un sentiment de teamă din cauza veștii pe care a aflat-o.

„Martora lui este carantinată și nu s-a prezentat. Copiii sunt pe perioada timpului meu. Gabi trebuie să vină, nu am nimic împotrivă, doar că acum spunând că menajera lui este carantinată, el locuind cu menajera, mi-e teamă. Nu vreau să iau COVID.”, a mai spus vedeta.

Pe lângă declarațiile despre ce s-a întâmplat în proces, Claudia Pătrășcanu a povestit și chinurile la care a fost supusă de întreagul neam Bădălău, atunci când a fost întrebată de un reporter ce ar vrea să primească la partaj.

Vedeta a relatat un moment în care mama lui Gabi Bădălău i-a luat banii de pe concertele la care a cântat, pentru a-și achiziționa genți: “În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator.

Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări, că voia să își ia genți. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.

Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o mașină. Apartamentul l-am vândut ca să pot să îmi achit creditul. Pe mine mă penalizau băncile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Marius și Bianca Moga: ”Suntem suficient de diferiți încât să ne intrigăm şi să nu ne plictisim niciodată”

A obținut un nou ordin de restricție împotriva soțului ei: ”M-a terorizat!”