Recent, a luat o pauză de la fotografiile sexy și a postat un instantaneu în care susține că e naturală, nemachiată și în care declară că nu a utilizat niciun fel de filtru, că nu s-a folosit de vreo opțiune de înfrumusețare disponibilă pe telefonul mobil sau aparatul foto.

Fanii îi sunt, bineînțeles, recunoscători pentru fotografia în care Andreea apare și ușor bronzată.

 

View this post on Instagram

 

Neata Soare! ? #nofilter #justme

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

”Bravoo… Andreea !! Cate au curaj sa puna o poza fara pic de machiaj? S-au obisnuit cu poze phoshopate si in realitate arata vai de eleee… Felicitari!”, apreciază un fan.

În timp ce cei mai mulți o laudă pentru felul în care arată, unii calificând-o ”100% nemțoaică”, grație părului blond și nuanței ochilor, există și internauți care îi bat obrazul.

”Buzele fix de la natură le are!”, îi scrie cineva. Și pe bună dreptate, pentru că acestea sunt vizibil mărite de ceva vreme.

“Ea naturala?! Unde??? Observ cu ochiul meu de medic ca are destule retușuri… A si recunoscut.. Sunt facute cu f mult bun simt dar… naturalețea totusi…

In poza asta merita o descriere NO MAKE UP, nu naturalețe… si cam atat… Andreea, suntem in 2019… Te rog…! Imi placi si esti o femeie frumusica, dar deranjează uneori minciunica…”, îi scrie altcineva.

”Nu te mai recunoaste lumea fara machiaj”, comentează altcineva.

Andreea Bănică se află în acaestă perioadă în SUA, unde susține un turneu. Nu a pierdut ocazia de a se fotografia și purtând pe cap o podoabă a nativilor americani.

 

View this post on Instagram

 

Indian style ?

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Din păcate, însă, a scris pe Instagram: „Indian style”, născând o întreagă polemică. Fanii au atenționat-o că nu acesta este termenul pe care trebui să-l folosească, ci ”nativi americani”.

Vezi și Nu are pic de rușine! Cum s-a pozat Andreea Bănică în vacanță. Fanii sunt șocați: „Asta e poza de femeie serioasă, căsătorită cu doi copii?”

Citește și: