Artista a îmbrățișat ceea ce i se întâmplă cu ambele mâini și se bucură la maximum de perioada pe care o trăiește, după atâta zbucium în plan sentimental.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele.

Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Și discuțiile despre spiritulitate.

Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte imresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, spunea recent Andreea Bălan la Antena Stars.

Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult”

Artista a ținut să precizeze că relația ei cu părinții tenismenului este una foarte bună.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat!

Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan.

Victor Cornea are 29 de ani și în prezent ocupă locul 83 la dublu în clasamentul ATP și își dorește să ajungă anul acesta în top 10.

andreea-balan-victor-corneaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce spune artista despre diferența de vârstă

Între Andreea Bălan și noul iubit este o diferență de vârstă de 10 ani, vedeta având 39, iar Victor Cornea 29 de ani. Chiar dacă pentru mulți ar putea părea nepotrivită această relație, solista spune că întotdeauna a știut faptul că va avea parte de un partener de viață mai tânăr. În plus, mărturisește ea, vârsta ei este doar un număr, întrucât aspectul fizic, dar și sufletul, sunt considerabil mai tinere. 

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Și totuși… Andreea Bălan, singură la două zile după ce și-a mărturisit iubirea pentru tenismen

Toate bune și frumoase, dar marele absent de la botezul mezinei Andreei Antonescu, din weekend, a fost tocmai iubit Andreei Bălan. Atunci când toată lumea se aștepta ca ei să apară împreună la un eveniment, Andreea a fost însoțită doar de fetițele ei, nu și de noul iubit.

E drept însă că, în ziua botezului, sibianul juca semifinala Turneului ATP 125 Challenger de la Parma. Perechea alcătuită din Victor Cornea și sârbul Nikola Cacic a pierdut în fața perechii formate din Margaroli L. (Elveția) și Ramanathan R. (India), iețind astfel din competiție.

Andreea Bălan, însă, a strălucit la botezul fetiței prietenei sale, unde s-a simțit ca peștele în apă.

Vezi și Cine e iubitul Andreei Bălan. E sportiv, este cu 9 ani mai mic și nu își mai ascund relația: „Să crezi întotdeauna în magie”

Citește și:

Veste-șoc în muzica populară românească! Un mare artist a fost diagnosticat cu cancer. Apeluri disperate de la soție și fata lor

Poze rare cu băiatul Dianei Munteanu. David a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl lui. „Mă ridic pe vârfuri să îl pup”