Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fugit într-o vacanță romantică în Dubai pentru a sărbători un an de relație. Cei doi par extrem de fericiți și s-au ferit să-și declare iubirea pe rețelele de socializare.

După mariajul eșuat cu Geroge Burcea, Andreea și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV, Sonia Argint.

Frumoasa artistă și iubitul ei și-au ținut relația departe de ochii presei, dar aceștia au fost dați de gol de fotografiile pe care le postau din aceeași locație. Timpul a trecut, iar cei doi îndrăgostiți au împlinit deja un an de relație și au ales să plece în Dubai pentru a sărbători. Andreea Bălan a publicat mai multe imagini din vacanța romantică, ba chiar i-a făcut o declarație de dragoste lui Tiberiu.

Mai exact, Tiberiu a fost cel care a dezvăluit motivul vacanței lor. El a postat o imagine cu el, în timp ce privește apusul, alături de mesajul „365 de zile..au trecut așa repede”, făcând referire la faptul că sărbătoresc un an de relația.

Andreea a reacționat imediat: „La mulți ani Iubitul meu! Primul an minunat!”. „La cât mai mulți, iubita mea”, a fost replica tânărului.

Andreea-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, cuplul a primit numeroase felicitări de la fanii lor. Oamenii sunt extrem de fericiți pentru Andreea Bălăn, fiind convinși că vedeta pare să-și fi găsit în sfârșit liniștea de care avea nevoie. Mai mult, ei s-au arătat entuziasmați și de imaginile pe care cei doi îndrăgostiți le-au făcut publice din vacanța lor.

„Tiberiu este primul bărbat din viața ta care are grijă de tine și nu tu de el. Mult noroc împreună”, „La mulți ani si multa fericire. Sunteti 2 frumoși. Pe Andreea o urmăresc și admir de când eram copil. Mă bucur că a ales un bărbat frumos, elegant, educat și cu clasă”, „M-au topit…efectiv declarațiile voastre! Tot binele din lume vi-l doresc!”, au fost și câteva din reacțiile fanilor.

În cadrul unui podcast, Andreea Bălan a declarat că l-a iertat pe fostul ei soț. Deși își dorea să aibă o relație alături de el până la adânci bătrâneți, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Ce spune Andreea Bălan despre relația ei cu Andra. Cum se înțeleg, de fapt, cele două artiste: „Ne știm de peste 20 de ani”

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Raluca Lăzăruț radiază de fericire de când a devenit mamă. Fiica ei este superbă!

Prin ce dramă a trecut Lino Golden! Și-a înmormântat tatăl când avea doar 18 ani: „Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul”