George Burcea a declarat prin intermediul unei postări pe social-media că a ezitat să-i răspundă mamei fiicelor sale, la acuzațiile pe care i le-a adus recent, de teamă că o astfel de atitudine nu este benefică pentru fetițele lor.

Cu toate acestea, actorul consideră că este nevoit să se apere, deoarece se teme că fosta sa soție se va folosi de aceste declarații în procesul de divorț, în scopul obținerii custodiei exclusive.

”De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva.

Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă.”, a menționat George Burcea.

George Burcea: ”Copiii au nevoie de ambii părinți”

”Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și aceasta luptă nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, a mai adăugat actorul.

George Burcea argumentează că în Andreea Bălan știa foarte bine că nici nu se pune problema ca el să fie beat, dovadă că le-a lăsat pe copile în grija lui și nici măcar nu s-a interesat de ele, cât timp au fost împreună cu tatăl lor.

”Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe Internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe Internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

Prefer să rezolv totul în instanță”

George Burcea susține că a apelat la avocați și a solicitat să fie făcute publice înregistrările video din casa Andreei Bălan, pentru a demonstra că nu se afla în stare de ebrietate atunci când a petrecut timp cu fiicele sale.

”Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță, așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a scris George Burcea pe Facebook.

Andreea Bălan reacționează!

Andreea Bălan a reacționat la postările lui George Burcea. Cântăreața a transmis versiunea ei cu privire la ce se întâmplă între ea și actor și susține că acesta nu este tatăl implicat și devotat cum vrea să pară din postările lui de pe social media.

Andreea Bălan a vrut să știe toată lumea cum se comportă cu adevărat actorul ca părinte.

Cântăreața afirmă că tatăl fetițelor ei nu își respectă programul de vizită stabilit de instanță și își vede micuțele „foarte rar”. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” susține că actorul a petrecut în total doar 12 zile cu fiicele sale, din luna mai până acum. Totodată, artista a amintit că Burcea s-ar prezenta în stare de ebrietate, adesea, când vine să-și ia fetițele

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună.

Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.”, a transmis Andreea Bălan prin intermediul Spy News.

Amenințări cu tribunalul

În cele din urmă, cântăreața a precizat că are în plan să-l ducă în instanță pe fostul partener, de fiecare dată când spune o „minciună” despre ea în mod public.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine, cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța.”, a mai spus cântăreața.

Vezi și Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fetițelor sale. Andreea Bălan a spus totul: „Suma infimă de…”

Citește și:

VIDEO Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, dragoste și venin la „Chefi la cuțite”. Bontea și Dumitrescu s-au sufocat de râs

Ce spune Tudor Sișu despre Bia Khalifa, de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sunt sau nu iubiți? ”Eu am 45 de ani”