Actorul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, la începutul anului 2020, iar recent, magistrații au decis ca acesta să plătească 16.000 de lei și i-au suspendat permisul timp de un an. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată în 10 zile.

„Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu «pușcărie, pușcărie, pușcărie». Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie. Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie”, a transmis George Burcea.

„Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă. Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca”, a adăugat iubitul Vivianei Sposub pentru Fanatik.

Andreea Bălan și George Burcea nu reușesc să cadă la pace, iar divorțul dintre ei nu s-a finalizat, având în vedere că amândoi luptă pentru custodia celor două fetițe. Astfel, pe 3 februarie, artista și actorul sunt chemați la tribunal, pentru că au o nouă înfățișare.

S-au despărțit de aproape doi ani, iar actorul își dorește foarte tare să se încheie această situație cât mai repede și să se facă dreptate.

„Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți”, a spus George Burcea pentru Fanatik.

Actorul își dorește obțină custodia comună a celor două fetițe, Ella și Clara, dar și desfacerea căsătoriei din culpă comună. Pe de altă parte, Andreea Bălan ar vrea custodie exclusivă a copiilor și culpă exclusivă în ceea ce privește divorțul.

„Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța”, a mai precizat George Burcea.

Actorul mărturisește că Andreea Bălan vorbește foarte urât cu el, acuzându-l de fiecare dată că ar fi drogat, deși el îi trimite periodic analizele sale de doi ani.

„Iar referitor la discuția cu drogurile, ea are toate analizele mele de doi ani încoace și sunt curate, dar din drogat nu mă scoate”, explică George Burcea pentru sursa mai sus menționată.

Mai mult, actorul dezvăluie că Andreea Bălan îi trimite mesaje în care îi spune că datorită ei el joacă în filme, iar Viviana Sposub tot datorită ei participă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. George Burcea a mărturisit chiar că provocat-o pe fosta soție să aibă un duel muzical cu actuala lui iubită.

„Îmi dă mesaje că eu joc în filme doar datorită ei, că Viviana cântă și e în show doar datorită ei. I-am propus să facă ele două și un battle, pe live, la ce oră vrea, și la 3 dimineața”, a mai spus, ușor amuzat, George Burcea.