Andreea Bălan şi George Burcea vor divorţa la tribunal curând. Cântăreaţa susține că nu mai e cale de întoarcere și a dezvăluit ce se va întâmpla cu fetiţele lor, la cine vor rămâne.

După o perioadă de discuţii, Andreea Bălan şi George Burcea au ajuns la un numitor comun privind divorţul. Ambii au conștientizat că nu mai e cale de împăcare. Au decis să divorţeze la tribunal, nu la notar.

Cântăreaţa a declarat la Antena Stars că lucrurile între ea şi soțul ei sunt clare și că urmează să semneze actele.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalurile (sic!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”.

Andreea Bălan a ţinut să precizeze că nu mai dorește ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui George Burcea. De altfel, nici actorul nu-și mai dorește acest lucru. Artista a mai spus că fetele rămân în custodia ei și că vor locui în casa sa.

„Nu există cale de întoarcere şi nu doresc să mai fiu asociată ca imagine de el, probabil nici el, deci nu vrem să mai fim asociaţi.

Asta este, viaţa merge înainte separat. Fetele sigur că vor rămâne la mine, cu domiciliul la mine.”, a mai precizat Andreea Bălan.

Vezi și Reacția dură a lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea lor

Citește și: