După perioada grea prin care a trecut, Andreea Bălan are acum mult mai multă grijă de ea. În timp ce se pregătește să lanseze un nou videoclip, alături de Andreea Antonescu, Andreea și-a făcut o schimbare de look care o prinde de minune.

Andreea Bălan a făcut o radicală schimbare de look, și-a schimbat nuanța de blond, optând pentru una mai caldă și și-a lăsat breton. Fanii au avut numai cuvinte de apreciere la adresa ei și ce-i drept arată foarte bine cu noul look.

”Noua tunsoare e super ! F bine îți stă !”, ” iți stă excepțional”, ”Ce frumos îți stă cu breton!”, ”Arăți foarte bine cu noul tău look!”, ”Neața, ce breton ai, o coafură frumoasă”, ”Îți stă super părul așa, cu breton …”, iar mesajele au continuat cu aceleași aprecieri.

Însă, un comentariu al unei admiratoare a atras în mod deosebit atenția, care i-a scris că un psihoterapeut susține că femeile care au trecut printr-o suferință obișnuiesc să opteze pentru o schimbare de look cu breton, fiind un gest involuntar de apărare, de a-și pune un scut în jurul inimii. ”Bună, Andreea, ți-ai schimbat look-ul! Îți stă foarte bine, dar chiar ieri am citit ceva și zicea un psihoterapeut că atunci când ești rănit în viață și treci printr-o suferință, femeile fără să realizeze își pun un scut în jurul inimii să se apere și chiar involuntar își fac breton ca să se apere, se ascund de suferință!!! Asta am văzut eu la tine, dar ești o persoană foarte puternică!!! Felicitări!!!”.

Andreea-Balan-lanseaza-un-nou-videoclipSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Bălan a suferit foarte mult după despărțirea de tatăl celor două fetițe ale ei, George Burcea. Însă, la aproape un an de la despărțire artista este din nou fericită. Aceasta a început de câteva luni o relație cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoare TV Sonia Argint. Andreea a mărturisit că relația cu Tiberiu i-a adus multă fericire și liniște și că el a fost alături de ea în momentele grele prin care a trecut recent, când a ajuns de urgență la spital cu dureri abdominale.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

Prințesa Charlene a publicat imagini adorabile cu gemenii ei și ai prințului Albert de Monaco

Gabriela Cristea a pozat în stil J Lo, iar transformarea e totală!