Printre atâtea pregătiri, vedeta și-a găsit timp să-și schimbe lookul. A adoptat un bob scurt, renunțând la buclele sale emblematice.

Pe lângă faptul că noua coafură o prinde de minune, fiind una deopotrivă stilată și șic, e și mult mai practic pentru o mămică cu bebeluș, așa cum va fi ea în curând.

Andreea Balan s-a tunsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fanii au observant imediat și au complimentat-o în fel și chip, numind-o inclusiv ”Diamantul galben”. A existat însă cel puțin un internaut dezamăgit: ”Ce ți-ai făcut la păr? Dezamăgit!”, a scris el pe contul de Instagram al vedetei.

A renunțat la unul dintre câini

Vedeta a ținut să lămurească pe aceeași rețea de socializare și ce s-a întâmplat cu al doilea câine al său, la care a renunțat. ”Tot am fost intrebata unde este Billy. Iata raspunsul: L-am dat unor rude, deoarece era un bezmetic si jumatate, nu era dresat si atunci cand ii tineam pe amandoi in casa, fiind frig afara, el pur si simplu nu asculta si sarea si umbla peste tot prin casa.

Ella, fiind mica, de multe ori o punea in pericol sa cada, sau sa inhaleze par. Totodata il agita si pe Jack sa fie si el nazbatios. Nu mai vorbim de cantitatea de ?? care era peste tot in curte.

Acum fiind singurel, Jack este foarte ascultator si cuminte. Nu depaseste covorul sau atunci cand sta in casa, iar afara ne urmeaza oriunde.

Labradorii sunt recunoscuti ca fiind cei mai buni cu si pentru copii. Ella il iubeste pa nebunie”, a explicat vedeta.

Vezi și Andreea Bălan și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea sa: Cum arată într-a 8-a lună de sarcină

Citește și: