Naşii mirilor au fost Aurelian Temişan şi soţia lui Monica Davidescu, petrecerea fiind o reuniune a artiştilor. Mulţi colegi de breaslă ai solistei, printre care şi colega ei de trupă Andreea Antonescu, i-au fost alăuri artistei în ziua cea mare.

Nașii le-au oferit Andreei și lui George lumânări personalizate, imprimate cu fotografia lor.

De departe atracția serii a fost prinderea buchetului. Iar cea care l-a prins a fost tot o colegă de breaslă, Lora. Cântăreața are o relație stabilă cu cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu. Este divorțată de Dan Badea, cu care a fost căsătorită până în 2014, timp de doi ani. Fostul ei soț are deja un copil.

Cât despre florile care au ajuns la Lora, acestea au fost trandafiri și lăcrămioare, florile norocului și ale prosperității.

După ceremonie, una emoționantă, la care a participat inclusiv bunica Andreei Bălan, în vârstă de 84 de ani, cântăreața a declarat: ”Mi-a trecut toată viața prin fața ochilor. Toate greutățile prin care am trecut să ajung aici”.

nunta Andreea Balan

Nuntă cu peripeții

Un alt moment inedit în timpul nunții, la care Andreea și George au venit într-o limuzină albă, a fost valsul mirilor. Fetiţa lor, Ella, a intrat pe ringul de dans chiar în momentul în care părinții ei erau în mijlocul unei prize. Andreea şi George au luat-o pe cea mică în braţe şi au improvizat la final.

Pentru nuntă, care a avut loc la ”Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”, Andreea Bălan şi-a pregătit trei rochii, una cu trenă pentru biserică, una fără trenă pentru valsul mirilor şi o salopetă, pe care o va îmbrăca şi pe scenă, în concerte.

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viaţa unei femei, trezeşte cele mai intense emoţii şi, deşi purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastra în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă.

Este brodată manual cu multă iubire şi când o port mă duce în lumea basmului şi mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc şi parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinţ şi o prinţesă. Suntem de 4 ani împreuna şi am creat o familie minunata! George mi-a fost alături atat în momentele bune, cat şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor, înainte de nuntă.

Cât despre domnișoarele de onoare, acestea au fost fetele din trupa de dans a Andreei Bălan: „Fetele mele şi colegele mele de scenă reprezintă a doua mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani în concerte şi îmi ştiu viaţa cu bune şi cu rele, au fost lângă mine mereu, la bine şi la greu, şi mi-au oferit sprijin şi încurajare atunci când au existat momente triste în viaţa mea.

Le iubesc enorm, le preţuiesc şi în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin şi domnişoare de onoare“.

Vezi și Motivul pentru care Andreea Bălan va avea la nuntă trei rochii. Cum arată cele trei ținute| VIDEO

Citește și: