De când au început să apară zvonurile unui posibil divorț de tatăl copiilor ei, George Burcea, Andreea Bălan este asaltată de mesaje de la fani. Unii o încurajează și speră încă să nu fie nimic adevărat din ce s-a scris, alții o pun pe artistă la zis și o critică că îi dă cu piciorul soțului ei, așa cum a făcut și cu Keo. Mai mult, la un moment dat, un fan o acuză că ea și George și-au înscenat divorțul, în dorința de publicitate,  și ei se tăvălesc pe jos când văd sutele de comentarii de la fanii.

Citește și: Declarația oficială a poliției după ce George Burcea a fost prins la volan sub influența susbtanțelor interzise

George Burcea a fost prins la volan sub influența susbtanțelor interzise

”Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți înscena un divorț! Cei care o compătimiți și îi dați sfaturi…probabil se tăvălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!”, a comentat un internaut la o postare a Andreei.

Comentariul a scos-o din minți pe Andreea și nu a rezistat și i-a dat o replică, practic  confirmând că tot ce s-a scris este adevărat”Scrie în toată presa adevărul”. Răspunsul cântăreței i-a lăsat pe toți mască. Fanii sunt extrem de dezamăgiți și susțin că e mare păcat că pun punct unui mariaj, mai ales că par făcuți unul pentru celălalt.

George Burcea s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volan după ce a consumat cocaină. El a fost prins de polițiști în apropierea casei lui și a Andreei Bălan.

Citește și: