Alina Sorescu, spre deosebire de Alexandru Ciucu, a oferit o poziție oficială legată de divorț. “Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instantă a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe Instagram, marțI seara.

Citește și: Primele imagini cu Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, la Judecătorie. A adus un martor din familie

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Andreea Bălan, reacție tranșantă în scandalul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Peste 400 de comentarii s-au strâns până acum la postarea Alinei Sorescu, iar printre acestea am regăsit și mesaje de încurajare de la numeroase vedete. Tavi Clonda, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Jojo, Adina Halas, Maria Simion, Anca Neacșu, Denisa Tănase, Iana Novac i-au transmis Alinei inimioare și mesajul că o susțin în această situație nefericită.

Andreea Bălan a avut însă un comentariu ferm, influențată, probabil, și de propriile probleme similare. Empatizând cu Alina, pentru că la rândul ei a trecut printr-un divorț, în care și-a disputat cu George Burcea custodia celor două fetițe, Andreea a scris: “Copiii stau cu mama”. Scurt și la obiect.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Ce au decis judecătorii în privința copiilor. Actorul are de ce să sărbătorească

alina-sorescu-alexandru-ciucu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

Vezi și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Vezi și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb