Vedeta Antena 1 recunoaște că are dureri foarte mari, însă suferă foarte tare pentru că nu este alături de fetele ei, în special de cea mică, Clara. Deși a venit pe lume de trei săptămâni, Andreea a văzut-o pe cea mică mai mult în poze și nu a putut să fie lângă ea în primele ei zile din viață.

 

„E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat e dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a împlinit 3 săptămâni de viață și pe care am văzut-o în această perioadă doar în poze și filmulețe. Abia aștept să ajung acasă să le pup și să le iubesc.#familiamea Ella Maya, Clara Maria, @george_burcea”, a scris Andreea, alături de o imagine emoționantă, în care apare George Burcea, soțul ei, alături de cele două fetițe ale lor.

Andreea Bălan a fost operată de trei ori în trei săptămâni

 

Andreea Bălan a fost operată vineri seara pentru a treia oară în doar trei săptămâni. Imediat cum s-a trezit după operație la terapie intensivă,  frumoasa cântăreață a anunțat că se simte bine. Artista are în continuare perfuzii și este nevoită să poarte niște ciorapi speciali ca să nu facă tromboză. Andreea a povestit pe vlogul ei clipele cumplite prin care a trecut.

Medicii de la o clinică privată i-au descoperit artistei hematoame care s-au format după operația de cezariană a Andreei Bălan. Artista a mai fost internată și operată pe 15 martie, la o săptămână după ce a născut, iar vineri a suferit cea de-a treia intervenție chirurgicală de eliminare a hematoamelor.

 

Citește și: