Frumoasa artistă a vorbit cu reporterii Spynews, în această dimineață. Andreea a dezvăluit că este bine acum și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune. Totodată, artista a ținut să mulțumească echipei de medici de la spitalul privat unde este internată, care i-au salvat viața. Ea a precizat că a avut parte de cele mai bune îngrijiri.

Andreea Bălan a devenit mama a doua oară, luni, pe 4 martie. Însă, în timpul operației de cezariană, artista a avut complicații și a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-I salveze viața, iar fetița ei Clara Maria este sănătoasă.

Medicii au anunțat că Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare.

Doctorul  care a salvat-o pe Andreea Bălan, după ce ea a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, a precizat că în astfel de cazuri, mortalitatea este foarte mare, dar artista este bine acum și se recuperează rapid. Andreea urmează să iasă azi de la Terapie intensivă.

Citește și: Soțul Andreei Bălan, noi declarații despre artistă: „În urma zvonurilor lansate în ultimele ore…”

Andreea Bălan a fost resuscitată timp de un minut

„Familia nu doreşte să divulgăm în presă foarte multe lucruri despre condiţiile particulare ale acestui caz. Doamna Bălan este pacienta mea. Am fost solicitat de către colegi şi am şi o mică contribuţie. Din nefericire, în consimţământul de naştere e un paragraf unde este specificat acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri. Această complicaţie este mai frecventă la naşterile pe cale naturală. Este o complicaţie extrem de rară. Mortalitatea este foarte mare, peste 90% dintre paciente. Este un accident dramatic, imprevizibil. Astăzi în cursul zilei am reuşit să echilibrăm coagularea sângelui. I-a fost făcută anestezie generală când s-a instalat şocul respirator. Un minut a durat resuscitarea. Ştiam ce va urma. Tulburările de coagulare sunt greu de controlat. Este un caz la 80 000. 10% sunt cei care supravieţuiesc în aceste cazuri. Contează mult rapiditatea cu care medicii se reorganizează. Fiecare pacientă poate să ajungă în această situaţie. Apare ca un trăsnet pe cerul senin. E mult mai frecvent la naşterea naturală. Sunt alte condiţii. Sunt plecat din 2006 din sistemul de stat. Am avut posibilitatea să rezolvăm cazuri grave. E un caz fericit, mă bucur că în experienţa mea am trăit cu zeci de ani în urmă astfel de evenimente. Din fericire, era totul pregătit, chiar medicul anestezist făcea parte din echipele de chirurgie cardio-vasculară. Spitalele mari oferă şanse mai mari, dacă ai ghinionul şi se întâmplă un astfel de eveniment tragic”, a declarat medicul Doru Herghelegiu, marți, la Antena 3.

„Starea ei este bună, este conştientă, a intrat în comunicare cu familia, cu medicii. Probabil se va recupera foarte repede. Mâine(n.r.-azi) va ieşi de la Terapie Intensivă. Nu sunt urmări. Copilul e bine. Spaima tatălui care a trebuit să ia cunoştinţă brusc cu acest eveniment, a trecut prin momente grele”, a mai spus medicul.

Andreea Bălan a devenit mămică a doua oară. Ea a născut aseară a doua fetiță, Clara Maria, prin operație de cezariană, însă a suferit complicații și în timpul intervenției chirurgicale a suferit un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan are 34 de ani și s-a căsătorit cu George Burcea în urmă cu doi ani, pe o plajă din California. Cu cinci luni înainte de nuntă, Andreea Bălan devenise mama unei fetițe, Ella Maya, născută tot prin cezariană.

CItește și: