Andreea Bălan a trecut recent prin clipe groaznice, însă aceasta mărturisește că este foarte recunoscătoare pentru faptul că medicii i-au salvat iar viața. În plus, frumoasa cântăreață a vorbit pentru prima dată după despărțirea de George Burcea și despre viața ei sentimentală.

Deși a încercat să nu facă publice informații despre viața personală după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată în emisiunea lui Capatos, „Xtra Night Show”, despre viața ei sentimentală. Întrebată de Capatos despre noul iubit, Tiberiu Argint, artista a confirmat că sunt în continuare împreună.

Andreea a vorbit și despre George Burcea, tatăl fetițelor ei. Ea a mărturisit că a trecut peste despărțire, a lăsat totul în trecut și este, în sfârșit, liniștită și fericită, și are sprijin sentimental total din partea jumătății ei. În plus, vedeta a lăsat de înțeles că relația lor decurge foarte bine și când vor avea de anunțat ceva despre voi, vor anunța.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea referindu-se la noul ei iubit, Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de la începutul verii

Andreea Bălan a fost dărâmată după despărțirea de George Burcea. Ea a suferit foarte mult după ce soțul ei și tatăl fetițelor ei i-a spus că nu o mai iubește, însă artista și-a găsit repede fericirea în brațele altui bărbat. În plus, Andreea a precizat că în toată această perioadă dificilă, iubitul ei a fost alături de ea.

Prima dată Andreea și Tiberiu  au fost văzuți la începutul lunii iulie în Vama Veche, ținându-se de mână și sărutându-se, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă.  Tiberiu Alexandru Argint este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1. El a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior și este de manager de vânzări la o companie daneză de lux.

Citește și:

Andreea Bălan, prima apariție la TV după ieșirea din spital. Ce i-au spus medicii când au programat-o la operație. „Îmi făcusem testamentul”

După două nașteri, Deea Maxer a slăbit spectaculos: ”Nu țin dietă!”