Cum fanii ei și nu numai stăteau cu răsuflarea tăiată în așteptarea veștilor, mai cu seamă că artista scrisese pe Instagram, ieri, că ”viața îți dă cât poți duce”, semn că este un om puternic, Andreea Bălan a revenit cu o postare.

Artista a filmat, din patul de spital, fereastra salonului unde este internată, semn că încă nu poate fi externată. Ulterior, tot pe Insta Story, a postat și un selfie.

În ciuda suferinței, Andreea Bălan are un chip luminos, optimist. Mai mult, chiar dacă este în pijamale de spital, este machiată, semn că starea sa mentală este una bună sau cel puțin face eforturi în acest sens.

Presa mondenă scrie că solista a avut un abces abdominal.

Abcesul abdominal este rezultatul unui proces inflamator în care o cavitate umplută cu conținut purulent se formează între organele interne. Afecțiunea este, de obicei, însoțită de o durere severă.

Cântăreața nu a oferit inițial mai multe detalii legat de situația prin care trece.

Azi, la prânz, a trimis un mesaj către fani, postând și un emoticon cu o îmbrățișare: ”Neata, dragilor, vreau să vă spun că sunt bine”.

Ulterior, a venit cu mai multe lămuriri: ”M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal.

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea.

Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a scris vedeta pe două dintre imaginile publicate pe Instagram Stories.

Fanii îi sunt alături în aceste clipe, transmițându-i urări de bine și însănătoșire grabnică. „Off, multă multă sănătate, scumpa mea. Să treci și peste acest hop, așa cum ai făcut-o de atâtea și atâtea ori. Suntem alături de tine”, i-a transmis cineva.

„Foarte adevărat, iar tu, draga mea, ești cel mai bun exemplu pentru această zicală. Și bunele și relele din viața ta le duci cu demnitate și cu o forță nebănuită. [Ești] un model pentru toate femeile și nu numai. Nu ți-a fost ușor, dar ai reușit. Ești foarte puternică”, a scris altcineva.

Mesajele sunt cu adevărat o gură de aer proaspăt, încredere și optimism pentru Andreea. ”Ți-a dat viața de toate, Andreea! Ai trecut prin o mie de stări, de la agonie la extaz, fericire și apoi dezamăgire, dar a știut Cine a știut că ești puternică și oricât de greu ți s-a părut, tu mereu ai ieșit învingătoare!”.

Vezi și Andreea Bălan era la Urgențe și se temea pentru viața sa. E incredibil ce făcea George Burcea în tot acest timp

Citește și:

Alina şi Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Opt ani s-au chinuit să aibă copii împreună

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și prințul Philip s-au izolat. Ce locație au ales?