Artista a recunoscut că suferă enorm din cauza alegerii lui George Burcea și chiar a tras de relație ca să meargă.

”Am tras de relație. Am încercat să rezolvăm problema. Încă nu pot să accept. Într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. Nu nu mi-am dorit să  ajung aici. Nu m-am măritat în septembrie ca să divorțez în martie. Am făcut nunta și am mers în biserică cu gândul că nu ne vom separa și vom rămâne împreună până la adânci bătrâneți și că ne vom crește fetele împreună, fetele noastre. Îmi pare foarte rău că am ajuns aici. E o situație delicată, dificilă, d-aia nici nu am vorbit…Nu am putut să vorbesc, nu am putut să spun nimic pentru că nici nu știam ce se întâmplă cu mine, ce se întâmplă cu noi, încotro mergem, de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. De o lună de zile se întâmplă lucru ăsta. O situație extrem de dificilă, de ciudată pentru mine. Nu știam ce să spun. Ce să le spun amenilor, că situația este așa și apoi a doua zi să se schimbe complet”, a spus artista la Xtra Night Show.

Citește și: Reacția dură a lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea lor

Andreea Bălan a încercat să salveze relația

„Acum lucrurile s-au așezat într-un mod negativ, adică ne-am separat și cam 90% din ce s-a scris în presă e adevărat. Dar acum trei săptămâni, încă nu știam, am încercat să trag de relație, am încercat să mă împac și să rezolv problema. Nu se descoperise problema aceea cu poliția. Am încercat foarte mult să repar, să fim împreună, pentru că mi-am dorit foarte mult o familie. Și mi-am dorit mult doi copii și o familie cu el. Ne-am întâlnit la un videoclip și am știut din momentul ăla că el este tatăl copiilor mei. (…). Voiam să rămânem împreună pentru tot restul”, a povestit artista.

Andreea Bălan a vorbit cu sinceritate despre tot ce s-a întâmplat și a mărturisit că a plâns zile întregi și chiar a slăbit foarte mult, pentru că dezamăgirea este foarte mare și suferă mult. Mai mult, ea susține că în luna decembrie a crezut chiar că soțul ei are pe altcineva.

„Chiar vorbeam cu prietenele mele că de o săptămână nu am plâns și astăzi am plâns pentru prima oară. Și am ținut în corp de am și slăbit, dar e o situație pe care eu nu am putut să o schimb. Este o situație care nu a ținut de mine.”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a recunoscut că poate au greșit amândoi în relația de cuplu, dar nu se aștepta ca divorțul să se producă la patru luni de la nuntă, întrucât probleme dintre ei au început încă din luna decembrie.

George Burcea i-a spus că nu mai are sentimente pentru ea

„Într-o relație greșesc amândoi și când se ajunge la o despărțire ambii au greșit. Unul mai mult, celălalt mai puțin, doar că în situația de față… Eu eram ok, eram fericită, nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii prea multe pentru că nu vreau ca mai târziu fetițele mele să vadă. Dar pot să vă spun în mare că discuțiile au început în luna decembrie. Nu era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, mai lipsea nopți de acasă, se ducea cu prietenii, și la un moment dat când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță. În vacanță a fost bine.”, a mai spus Andreea Bălan.

Frumoasa cântăreață a mărturisit că deocamdată niciunul nu a depus actele de divorț, însă șansele de împăcare sunt aproape nule, pentru că George Burcea nu vrea să se mai întoarcă și spune că nu o mai iubește de Andreea. Artista își dorește ca soțul ei să se răzgândească și să se întoarcă acasă și să-și revină și să fie ca înainte și chiar l-a rugat să meaargă la terapie. „Dacă el nu-și mai dorește, trebuie să-l eliberez. Dacă nu mai vrea această familie, evident vom ajunge la divort”, a spus Andreea.

„ Au fost certuri mari între noi”, a mai adăugat artista.

Andreea Bălan a dezvăluit că este foarte tristă că fiicele ei vor crește într-o familie divorțată și nu vor avea un reper în viață, cu niște părinți fericiți și care se iubesc. „Fetele noastre vor avea o altă traiectorie în viață. Când un copil crește fără un părinte în casă, degeaba părintele ăla vine de 2-5 ori pe săptămână. Fetele mele vor avea o traiectorie diferită, pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele. Ele nu vor simți, nu-l vor vedea pe tati care se iubește cu mami. Nu vor mai avea reperul de familie. Și lucrul ăsta mă doare…”, a mai precizat acesta.

Citește și: