Andreea Bălan a avut prima apariție TV de la ieșirea din spital și a povestit detaliat cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și când a început, de fapt, să se simtă rău.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a povestit cu lux de amănunte experiența terifiantă prin care a trecut. Vedeta a dezvăluit că problemele au început în urmă cu o lună. După ce a mâncat ceva ce nu i-a priit a făcut o indigestie

A mers la doctor și și-a făcut investigații, iar medicii au descoperit că era foarte balonată, însă la ecografie nu s-a văzut nimic altceva. Durerile au persistat și ulterior, dar Andreea le-a neglijat punându-le pe seama indigestie. Însă, când durerile au devenit insuportabile, artista a povestit că s-a dus de urgență la spital, unde analizele de sânge arătau că există o infecție mare în corp.

După o serie de investigații amănunțite, Andreea Bălan a fost diagnosticată cu abces abdominal de șase centimentri, care nedepistat la timp, ar fi putut-o da în septicimie.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, și colonul mă durea foarte tare. Mi-a luat sânge pe loc și leucocitele erau foarte mari, erau de 25.000, limita fiind de 10.000. Aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar apoi am început niar investigațiile, iar ecografie, dar nu s-a văzut la ecografie. (…)M-au băgat la un TC și abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces. L-au măsurat, avea 6centimetri și m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicimie”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Pentru că starea ei de sănătate se tot înrăutățea, doctorii au decis că trebuie să intervină chirurgical. Medicii i-au spus că vor încerca să o opereze laparoscopic, dar dacă infecția era foarte mare, medicii i-au spus că o să-i facă ceva provizoriu o perioadă (n.r.-anus contra naturii), ceea ce a speriat-o foarte tare pe Andreea: „Nici nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Mi se pare SF”.

andreea-balan-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„M-au programat la operație a doua zi. Am zis ok faceți ce credeți de cuviință, am încredere că trebuie să trăiesc, să fiu bine. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Am intrat într-o stare foarte proastă. (…) Sala de operații nu a fost gata, și pur și simplu a început să se elimine singur, de frică cred. Și așa am scăpat d eoperație. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic prin perfuzie foarte puternic, infecția s-a redus imediat în următoarele 2-3 zile. Mi s-a luat sânge din două în două zile și leucocitele au început să scadă. Timp de șase zile am stat cumințică în spital cu acel dren și cu antibiotic la 8 ore. După șase zile s-a drenat tot, antibioticul s-a terminat și apoi am fost externată după ce mi s-a făcut toate analizele și s-a văzut că totul este în regulă. (…) Acum trebuie să țin un anumit regim. Trebuie să am grijă ce mănânc, dar eu oricum nu mâncam prăjeli, fast-food, prostii”, a mai mărturisit artista.

Andreea Bălan a zis că abcesul ar fi putut să i se întâmple și din cauza indigestiei sau de la celălalt intervenții pe care le-a suferit după ce a născut-o pe Clara. Artista a mărturisit că a rămas tot cu 49-50 de kilograme cât avea, dar recunoaște că a rămas cu o sensibilitate după cele trei intervenții chirurgicale pe care le-a suferit în martie 2018. Andreea a recunoscut că a făcut terapie ca să-și revină psihic și să treacă peste episodul traumatizant.

Citește și:

Gina Pistol este în culmea fericirii! Ce a aflat la ultimul consult medical

Cel mai nou cuplu din showbiz! Sebastian Stan, surprins într-o vacanță de vis în Mexic alături de noua sa iubită