Cântăreața în vârstă de 34 de ani e recunoscătoare că a scăpat cu viață din această încercare. În stare stabilă acum, vedeta a vorbit despre coșmarul prin care a trecut. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Andreea Bălan a spus, abia stăpânindu-și emoțiile: ”A fost o minune, putea să-mi moara și copilul! Noroc că au scos-o pe Clara înainte!”.

A povestit că a fost inconștienta mai bine de 20 de ore și nu mai știa nimic din ceea ce i s-a întâmplat. A aflat de la medici și soț grozăvia prin care a trecut.

”Până astăzi am fost într-o luptă cu moartea, fără sa exagerez. Chestia asta (embolia cu lichid amniotic, n. red.) se poate întâmpla nu doar la cezariană, se poate întâmpla ca lichidul amniotic să intre în sânge și mama moare.

Doctorița mi-a povestit că a avut un caz în care a murit și copilul, pentru că a intrat și în sângele copilului. Deci lichidul din placentă nu trebuie să intre în sânge. La mine a fost noroc că a ieșit fetița. M-au deschis și după aceea s-a întâmplat toată această cascada și stopul cardio respirator” a mărturisit Andreea Bălan.

”Sângele meu era contaminat”

„A fost o minune că mai întâi au scos-o pe ea. Dacă nu interveneau, eu puteam să mor. M-au intubat și abia aseară mi-au scos tubul. Mi-au făcut o groază de antibiotice, mi-au băgat foarte mult sânge, deja sângele meu era contaminat și au trebuit să-mi facă transfuzii.

George mi-a povestit tot și doamna doctor. El era foarte panicat, a ieșit asistenta cu copilul, i-a zis <>, pentru că nu voiau să-l lase acolo să vadă cum sunt eu resuscitată.

El și-a dat seama că e ceva în neregulă – a durat foarte mult, eu nu mai ieșeam din sala de operație, el stătea acolo și aștepta vești și au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e destul de gravă (…). A stat cu emoții și cu frică”, a mai spus Andreea Bălan.

Din fericire, lucrurile merg spre bine, iar Andreea Bălan a devenit mama a două fetițe. Vedeta s-a căsătorit cu George Burcea în urmă cu doi ani, pe o plajă din California. Cu cinci luni înainte de nuntă, Andreea Bălan devenise mama unei fetițe, Ella Maya, născută tot prin cezariană.

Vezi și Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei. Artista a ținut-o pentru prima dată în brațe

Citește și: